Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sem az interneten sem pedig személyesen sem tudok beszélgetni a nőkkel,hogyan lehetne ezen változtatni?
Nekem nincsen hajam, le van borotválva.
Ha készítettem egy fényképet rögtön el is szégyelltem magamat. Csak azon járt az eszem,hogy milyen ronda vagyok.
" 11 ... A társkeresőt inkább kihagyom. Nem szeretnék magamról fényképet feltölteni...... Amúgy sincsen előnyös kinézetem." Na igy már érthetö. Nem mered vállalni magad (Tök mindegy, hogy miért!!). Akkor a januári programod, hogy mindig, minden körülmények közöt vállalod magad mindenki elött. (Se szebb se jobb nem leszel ugysem!!!) Ha dadogsz, akkor dadogva mondod el a mondokádat. Ha kopasz vagy, ne rejtsd sapka alá (nincs olyan hideg.) Az iskoládban aki tetszik mosolyogj rá (Akármilyen idétlen is a vigyorod!!) és ha többedszer látod, köszönj neki. Ha valami buli van, ott a helyed!!! (Ha nem érzed jol magad AKKOR IS!!) Ha valaki szol hozzád hallgasd figyelmesen és megértöen bologass! Ha viccet mesél, nevess és dicsérd, hogy milyen jol adta elö !
(Ha ezeket megfogadod, Febr. 2.-án irj nekem itt egy privit, részletesen beszámolva az eredményeidröl. Ha nem fogadod meg akkor meg ne siránkozz!!!!!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!