Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sem az interneten sem pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sem az interneten sem pedig személyesen sem tudok beszélgetni a nőkkel,hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Barátkozni sem tudok az egyetemen. Az ottani lányok is szó szerint levegőnek néznek. Maximum néhány lány csoporttársammal vagyok köszönőviszonyban. Ha egy lánnyal beszélgetnem kell akkor semmi sem jut az eszembe,hogy mit is kellene mondanom. Úgy érzem,hogy csak hülyét csinálok magamból és jobb lenne ha el is menekülnék onnan. Tudom,hogy csak kellemetlen társaság vagyok mindenki számára. Az internet keresztül is csak egy volt osztálytársammal szoktam beszélgetni. Az egyetemen szinte senki sem ismer annak ellenére sem,hogy évek óta egyetemista vagyok.

2022. jan. 2. 18:26
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
A társkeresőt inkább kihagyom. Nem szeretnék magamról fényképet feltölteni. Örülök, ha nem látom magamat. Amúgy sincsen előnyös kinézetem.
2022. jan. 2. 19:12
 12/35 anonim ***** válasza:
62%
Nekem sose volt képem kitéve mégis mindig volt nőm.
2022. jan. 2. 19:13
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Előnyös kinézetem nekem sem, mondjuk száraz hajjal úgy nézek ki, mint egy pöcs. Borostával, mint Petőfi Sándor. Viszont úgy lépek ki az utcára, hogy előtte tükörbe nézek, ahogy sokan csinálják. Biztos van olyan arcod, ami vállalható fotón. Csak nézz tükörbe állíts a hajadon és nyomj magadról egy szelfit. De olyat, amiben a szemöldöködet nem ráncolod, mintha nem kaptál volna csokit anyutól az abc-ben.
2022. jan. 2. 19:21
 14/35 anonim ***** válasza:
82%
Már megint te??? Menjél végre pszichológushoz, nyomi. Hányszor, de hányszor mondtuk már neked!
2022. jan. 2. 19:23
 15/35 A kérdező kommentje:

Nekem nincsen hajam, le van borotválva.

Ha készítettem egy fényképet rögtön el is szégyelltem magamat. Csak azon járt az eszem,hogy milyen ronda vagyok.

2022. jan. 2. 19:23
 16/35 anonim ***** válasza:
78%
Mégis kimész az utcára. Mivel másabb az, ha kiteszel egy nyamvadt képet? Aki beregisztrál az nem szórakozásból lép fel, hogy megnézze milyenek lépnek fel. Bár azt nem mondom nem néztem meg a férfi társkeresők fotóit, kikkel kell versenyeznem. Viszont találtam hasonlóakat arcszerkezetben amilyen én vagyok. Biztos te is találnál és ha ő vállalta neked sem ártana. Amúgy biztos nem lehet gáz, csak leértékeled magad sok páva nyomoronc egyetemista mellett nem csodálom.
2022. jan. 2. 19:29
 17/35 A kérdező kommentje:
Mindig is rosszul éreztem magamat ha fényképeztek.
2022. jan. 2. 20:30
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

" 11 ... A társkeresőt inkább kihagyom. Nem szeretnék magamról fényképet feltölteni...... Amúgy sincsen előnyös kinézetem." Na igy már érthetö. Nem mered vállalni magad (Tök mindegy, hogy miért!!). Akkor a januári programod, hogy mindig, minden körülmények közöt vállalod magad mindenki elött. (Se szebb se jobb nem leszel ugysem!!!) Ha dadogsz, akkor dadogva mondod el a mondokádat. Ha kopasz vagy, ne rejtsd sapka alá (nincs olyan hideg.) Az iskoládban aki tetszik mosolyogj rá (Akármilyen idétlen is a vigyorod!!) és ha többedszer látod, köszönj neki. Ha valami buli van, ott a helyed!!! (Ha nem érzed jol magad AKKOR IS!!) Ha valaki szol hozzád hallgasd figyelmesen és megértöen bologass! Ha viccet mesél, nevess és dicsérd, hogy milyen jol adta elö !

(Ha ezeket megfogadod, Febr. 2.-án irj nekem itt egy privit, részletesen beszámolva az eredményeidröl. Ha nem fogadod meg akkor meg ne siránkozz!!!!!)

2022. jan. 2. 20:42
 19/35 A kérdező kommentje:
Így van, nem merem felvállalni magamat. A 11-es válaszomban erre céloztam.
2022. jan. 2. 22:13
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
magadat fényképezed. Olyan képet töltesz fel ami neked is tetszik.
2022. jan. 2. 22:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!