Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan nőkkel ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan nőkkel ismerkedni akinek nem a 70 kilós menő férfiak az idealjai?

Figyelt kérdés

Se nem az

- tanulmànyi eredmények

- anyagi javak (lakás, pénz ,fizetes)

Hanem aki társat keres és elsődleges a személyiség?

ma 10:07
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
91%

Nemigen találsz olyat, akit nem érdekel a szexuális vonzalom, vagy az, hogy esztek-e hó végén.

Alacsonyabb igényekkel rendeklező nők persze vannak.

ma 10:08
 2/34 anonim ***** válasza:
88%
A tanulmányi eredmények a legkevesvé sem érdekelnek, sőt, a mackós alkat sem zavar, de igy ahogy az 1es írja: az nagyon is érdekel, hogy eszünk e hó végén, urambocsá' el tudunk e menni nyaralni, vagy van e pénz megfelelő minőségü életre, megfelelő minőségü programokra. Úgy csináltok, mintha az lenne az érték a nőben, hogy közös programként bééri az esti dugassal, meg szórakozásnak a netflixel.
ma 10:15
 3/34 A kérdező kommentje:

2

Talán nincs fizetésetek? Mindenki intézi a maga étkezését. Persze majd én fizetem a kaját a nőnek...akkor mindjárt nem marad a programokra.

ma 10:22
 4/34 anonim ***** válasza:
79%

Igen, a személyiség fontos, amit jól le lehet mérni a fenti tárgypontok mérésével is:

- normál vagy sportos testalkat = figyel az egészségére, van kitartása, van önuralma

- tanulmányok = ambíciózus, van kitartása, okos, művelt

- lakás, pénz, fizetés = a lakást persze örökölni is lehet, de a többi esetben van érzéke az anyagiakhoz, lehet családra alapozni, kitartó, okos, ambíciózus

Nyilván a kedvesség és az udvariasság is fontos, de sok esetben ezzel nem sokra lehet menni. Ha mondjuk végletes esetben otthon ülsz egy buta, képzetlen, túlsúlyos, munkanélküli pasival...

Vagy akkor hasonló nő után kell nézelődni.

De a jó hír az, hogy ezt bármelyiket lehet fejleszteni!

ma 10:23
 5/34 anonim ***** válasza:
45%

"Mindenki intézi a maga étkezését."

Az ideális társkapcsolat alapja. :D

ma 10:24
 6/34 A kérdező kommentje:

5

Szüleim 45 évig voltak hàzasok(halálig)

Volt egy közös összeg a kajára. Pl 50 vagy 100 ezer Ft. Nyilván a gyerekekre.

És azon kívül a fizetésük többi részét arra költötték amire akartàk. Anyu pl ruhákra meg dvd filmekre, külön kajakra ami csak neki ízlett.

Apu a hobbijara ami a horgászat volt meg az autójára.

Szóval nem az volt hogy mikor összejöttek akkor apu mint egy szamár át adja az egész fizetését anyunak. És abból vettek volna mindent meg neveltek volna fel 3 gyereket. Normális családokban régebben se volt jellemző ez a férfit lehuzòs életmód ami nektek annyira alap!

ma 10:31
 7/34 anonim ***** válasza:
82%

Marha kellemes személyiség lehet, aki dagadtra zabálja magát, de a nőtől még egy szendvicset is sajnál.

Dagadt, lusta, irigy, buta, tanulatlan, műveletlen, csóró, unalmas, céltalan. Ebben mi a vonzó? Egy hasonló nő esetleg elfogad, de különösebben vonzódni az sem fog hozzád. Változtatni persze lehet, lefogyhatsz, továbbtanulhatsz.

ma 10:33
 8/34 anonim ***** válasza:
73%

3

Nagyon szívesen kifizetem a programok költsegeinek rameső részét. Úgymint: Vacsi, mozi, wellness, nyaralás (evi 1 külföld, idén Mexico az uticél) fürdőbe jaras pl, páros masszázs, kirándulás, és 3-4havonta egy hosszú hetvége. Én kifizetem a rameső részt, te ki tudod a tiédet?

ma 10:33
 9/34 anonim ***** válasza:
73%

6

F*sza házasság lehetett

El sem tudom kepzelni, hogy úgy vallaljak gyereket, hogy nem közös a kassza. Söt, azt sem tudom elképzelni, hogy csóró pasit eltattsak

ma 10:35
 10/34 anonim ***** válasza:
69%
#6 a gyerekekhez pénz kell, meg lakás, akkor nyilván fontos szempont az ismerkedésnél, nem? Azért az egy minimum, hogy egy férfi képes legyen (anyagilag is) gondoskodni a saját gyerekeiről. Aki meg nem szeretne gyerekeket, csak szexpartnert, az meg egy dagadék helyett talál jó testű, jóképű faszit erre.
ma 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!