Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan nőkkel ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan nőkkel ismerkedni akinek nem a 70 kilós menő férfiak az idealjai?

Figyelt kérdés

Se nem az

- tanulmànyi eredmények

- anyagi javak (lakás, pénz ,fizetes)

Hanem aki társat keres és elsődleges a személyiség?

febr. 2. 10:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtam, hogy évszakonta, nem az, hogy havonta (bár nyáron volt már rá példa). Egy évszak három hónap, szóval inkább három havonta utazunk legalább egyszer.

Igazából lényegtelen, hogy valakit nem érdekel az ilyesmi vagy nincs pénze rá; a végeredmény ugyanaz, hogy nem tud eljönni. A párommal mi ezt tartjuk fontosnak és élvezetesnek, ezért erre költünk például egy autó helyett, ami teljesen felesleges lenne, ha kell, lehet bérelni. Amúgy is rengeteg program ingyenes.

- L (#20, #31)

febr. 2. 12:52
 32/66 A kérdező kommentje:

33

4x utaztok külföldre évente? 😛

Nem rossz..

febr. 2. 13:04
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

Általában többször is megyünk, bár nem mindig együtt (például tavaly nélküle utaztam ki egy hétvégére a francia barátnőm leánybúcsújára).

Az utazásnak is sokféle módja van, közel sem egy megfizethetetlen dolog. Sokan több pénzt elszórnak alkoholra vagy cigarettára, mint amennyit mi repülő-, és vonatjegyekre. A szállást pedig sokszor helyi rokonok vagy barátok intézik, de a Booking-on is ki lehet fogni jó ajánlatokat, csak nem a turistaszezon közepén kell menni.

- L (#20, #31, #33)

febr. 2. 13:16
 34/66 anonim ***** válasza:
6%

“de igy ahogy az 1es írja: az nagyon is érdekel, hogy eszünk e hó végén, “

Azert a ho vegi evest a legtobb ember tudja hozni. Elsonek beallitjak a nok hogy ehezovel nem akarnak ossze jonni aztan a nem ehezobol mar hirtelen meg tobb kell ..

febr. 2. 13:32
 35/66 anonim ***** válasza:
90%

Mi mindent együtt építettünk fel. Közös lakás, közös élet, természetesen közös kassza. Párom alig keresett pénzt, amikor összejöttünk, de volt egy jó diplomája és most már nagyon jól keres. Én is dolgozok egyetem óta folyamatosan, a gyerek se hat hónap ilutan, hanem mostanság, 1 év munka után jöhet szóba. De ha 30 évesen ismerkednék, akkor azért már lenne elvárásom a férfi felé. Mert 20 évesen oké, hogy keresi az útját, de 30 évesen tegyen már le valamit az asztalra.

Nekem az se lenne élet, hogy folyton csak dolgozunk, a kaját felesben álljuk, mint a lakotarsak. Meg nem is igazságos szerintem. A férjem 2* annyit eszik mint én, nekem egy adag 100 gramm hús, neki minimum 250. Akkor fizessük felesben miközben ő dupla annyit fogyaszt? Nekem meg van egy csomó étrend kiegészítő egy betegség miatt, ami havi 15 k, azt gondolom fizessem magamnak, mert csak az enyém? Ha még elkezdjuk számolni, hogy te 4 virslit ettél, én meg csak 2-t akkor még ez a garasoskodas olyan mint amikor lakótársakkal laktam, nem a párommal. Nekem sokkal szimpatikusabb az, hogy mindenünk közös, és mindenki arra költ, amire szeretne, nagyobb költéseket meg priorizáljuk együtt. Nem kellene olyan pasi, aki centire el akar számolni.

febr. 2. 13:36
 36/66 A kérdező kommentje:

37

Éttermében vagy akárhol tudjatok a kaját külön fizetni. De akkàr az otthoni kaja bevásárlást is. Te azért nem akarod mert a szöveged ellentéte àll fent. A te kajad többe van mint a pàrodé. És neked így megéri hogy nincs szétbontva és igazából ràd fizet.

febr. 2. 13:41
 37/66 anonim ***** válasza:
64%

30

Na. Elertunk a lenyeghez. Egyik utazásom sem luxusutazas. Mexico kb 1-1.5M lesz. Ez maximum neked luxus... mert te 450-500 ezret keresek. Én a 2xesét.

Még egyszer: Ha nincs kozos erdeklodesi kor, akkor azert nem.illunk össze, ha van, de nincs pénze tartani az én életszinvonalamat, akkor meg azert nem

febr. 2. 14:09
 38/66 anonim ***** válasza:
92%

38

Amelyik férfi, meg a kaját is sajnálja tőlem, az instant kuka

febr. 2. 14:11
 39/66 anonim ***** válasza:
23%
Szerencsere a nok tobbsege nem ilyen utazo manias mai trendit jatszo .. persze tudom kellenek a vagizos kepek instara..
febr. 2. 14:11
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Hát én meg a bot másik végéről, 40 felett írom a válaszom drága kérdező, szerintem nem először neked a témában.

Együttélés, házasság alatt külön kaja?

Ne haragudj de te normális vagy?

Azon túl, hogy ha te magadat nem 70 kg-osnak jellemzed, akkor (amennyiben nem 200 cm felett vagy, illetve nem izomtömeggel versenysportolsz ugye) jó lesz az egy diszkrét 25-30 közöttitől induló BMI-nek is. Nincs ezzel se gond, egy szál se, csak akkor a drága tested alapfunkcióinak fenntartása is tényleg többe lesz, mint az enyém :)

…meg úgy elképzelem, hogy OK én most gyümölcsös krémtúrót ennék tízóraira, meg is veszem magamnak az aldiban, te meg a 20 deka sajtodat, eddig még el is lehet kellemetlenkedni a kedélyes beszélgetés látszatát keltve a kasszasoron (majd miután én fizetek 5 ezret, te meg 7 ezret, cipelem a saját szatyrom, akkor még majd szerelmespárként kézenfogva andalogjunk a parkolóban vagy ráfogsz a s..ggemre így vasárnap délután, hogy tudják, kié a nő? :D )

…aztán ha hazajövünk, én simán nekiállok egy mákoskalácsnak, ahogyan épp itt kel a konyhapulton a tészta… te akkor nem eszel belőle nyilván egy szeletet se, mert nem adták bele. Vagy számoljam ki gramra az anyagkiszabatot vagy adjam cukrászdai/pékséges áron?

…vagy nekiállsz beröffenteni egy marhasteak-et, de vajon a fűszereimért fizetsz-e vagy ilyenkor az a “nődóóóga”?…elég csak elfelejteni, hogy az kinek a borsa, sója, olaja…ne már.

…és akkor még csak ketten vagyunk. A gyerekünk mondjuk megkívánja a sajtodat, akkor az általa megevett 10 dekának a felét rögtön fizetteted velem, mert a gyerek az közös és minden ilyen 300 forint téged fog csődbe vinni? Vagy álljak neki paláverezni, hogy mi jogon követeled az 5 deka sajt árát, nem rendelkezhetsz a pénztárcámmal? :D

…vagy ne adja ég mondjuk anyák napja van és az én édesanyám nem él- a tiédet meg közösen látogatjuk meg, elfelezzük a virágjának az árát is, mert úúúggy kell azt, mit tehetsz te róla, hogy az enyém már meghalt, igaz? Ilyen esetben a benzinpénz felét is lehúzod rólam, mert édesanyád nekem is főz egy kávét vagy az új szemfestékem felét megadod, hogy ne járassalak le anyuci előtt a topis külsőmmel? :D

…hovatovább az 5 éves spirálom és a felhelyezés költsége (mondjuk 100 eFt 5 évre jelenleg) felét perkálod vagy azt sem, mert ki tudja előre, hogy együtt leszünk-e még és egyébként is téged ez nem érdekel? :D

…hát nem lennék együtt veled a megnyilvánulásod alapján, komolyan.

Többszörösét keresem annak, amit te, mégsem bírnék így élni.

Olyannyira nem, hogy a szomszéd néninek ingyen és bérmentve viszek át majd a kalácsból és akkor is lennék ennyire figyelmes, ha történetesen olyan h..lye is lennék, hogy egy ilyen sz..rágó alakkal kellene beérnem.

febr. 2. 15:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!