Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan nőkkel ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan nőkkel ismerkedni akinek nem a 70 kilós menő férfiak az idealjai?

Figyelt kérdés

Se nem az

- tanulmànyi eredmények

- anyagi javak (lakás, pénz ,fizetes)

Hanem aki társat keres és elsődleges a személyiség?

febr. 2. 10:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:

51

Ezt sem írtam. Én is tehetek róla. Pl nagyon is tisztában voltam mindig az aktuális női elvárásokkal. De nem tudtam teljesíteni. Mikor a család kb együtt akkor nem kellett volna engednem a szülői fenyegetésnek (hogy ha nem kezdek dolgozni és hazadadni akkor kodobnak az utcára) ezért érettségi után a tovább tanulás helyett egy gyárba mentem dolgozni 3 műszakban. Meg amikor másodjára ràzott le a házi orvos meg a sztk hogy ki se vizsgàljàk miért gyarapszik a súlyom indoktalanul. Akkor az én hibám volt hogy kialakult egy orvos fòbia. És menni kellett volna egy maszek lehuzòs orvoshoz és osszekuporgatni pénzt rà és akkor is megtudni miért híztam akkor is ha kb éheztem, megállás nélkül terhelten dolgoztam és heti négyszer lejártam a kondiba és akkor is 100 kg voltam.

Szóval igen voltak és vannak saját hibaim is.

52

Mit imadsz benne? Azt hogy igaz és szerencsétlen az ember és tényleg csak részben tehet arról ahol tart az életben?

febr. 3. 04:52
 52/66 anonim ***** válasza:
100%
De megint áldozatnak állítod be magad 🤣🤣🤣
febr. 3. 07:32
 53/66 anonim ***** válasza:
100%

Aha, értem.

Az elvált nő, aki egyedül eltart egy-két gyereket, az neked nem elég jó. Miközben ő nem csak magát tartja el, hanem egy családot, és ezerszer többet ér nálad. Egy nő pcos-el fujj, mert van rajta 15 kg plusz. De te 30-40 kiló plusszal a körülmények áldozata vagy.

Nem véletlenül vagy egyedül. Jobb is így.

febr. 3. 09:18
 54/66 anonim ***** válasza:
100%
Mégis honnan ismernéd a női elvárásokat, ha sosem beszélsz velük. Folyton kiírod ezeket a kérdéseket és mennyivel vagy velük előre? Őszintén érdekel most már, hogy mire jó ez?
febr. 3. 09:19
 55/66 A kérdező kommentje:

54

Mert az is vagyok! Áldozat

55

Nem szeretem a gyerekeket. Főleg a tiniket. Nincs rajtam 40 kiló csak akkor ha szted 60 kgnak kellene lennie egy 36 éves/ 180 cmes férfinek.

febr. 3. 13:23
 56/66 A kérdező kommentje:

56

Beszélek velük. Csak nem ismerkedési szándékkal.

febr. 3. 13:24
 57/66 anonim ***** válasza:
100%
Jaj már megint te vagy az, aki múltkor abba kötött bele, hogy 180 centit átlagos magasságnak, 100 kilót meg túlsúlynak neveztünk?
febr. 3. 13:25
 58/66 anonim ***** válasza:
180 cm és 100 kg vagy? Akkor bizony legalább 25 kg felesleges van rajtad. Felteszem nem izomból vannak a plusz kilók, hanem zsírból...
febr. 3. 13:27
 59/66 anonim ***** válasza:
100%

Szart se tudsz nyújtani, és neked vannak igényeid, “jaj nem szeretem”…

Jó, akkor nem 40 kg van rajtad, hanem 20. Az is sok.

Ennyi…

febr. 3. 14:28
 60/66 anonim ***** válasza:
Egy hete még 110 kiló voltál.
febr. 4. 05:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!