Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan nőkkel ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan nőkkel ismerkedni akinek nem a 70 kilós menő férfiak az idealjai?

Figyelt kérdés

Se nem az

- tanulmànyi eredmények

- anyagi javak (lakás, pénz ,fizetes)

Hanem aki társat keres és elsődleges a személyiség?

febr. 2. 10:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
80%
Persze, a 90 kilós, 195 magas férjem kevesebbet eszik mint én 167 centisen és 65 kilósan. Semmit nem hiszel el ami nem a te el cseszett vigágképeddel ért egyet? Nálunk ez működik évek óta, hogy minden közös, boldog házasságban élünk, amit te nem mondhatsz el magadról. Szóval talán el kellene gondolkodnod hogy kinek is lehet igaza.
febr. 2. 15:13
 42/66 A kérdező kommentje:

Eltűntek válaszok ?

42

Tipikus túlzások sora. És nem vagyok olyan aminek a képére a példàidad írtad.

43

Jah értjük,; akinek van akármilyen szar kapcsolata annak mindig igaza van az egyedülálló vitapartnerrel szemben. Hiszen az egyiknek van valakije...😄 Komoly érvek vannak àm itt

febr. 2. 15:46
 43/66 anonim ***** válasza:
100%

44. Jé!?! Nyilván töröltetted.

Nincs erről szó, de látszik, hogy neked nem volt sosem komoly kapcsolatod, mert különben nem beszélnél ilyen sületlenségeket.

febr. 2. 15:49
 44/66 anonim ***** válasza:
90%
Te csak a hozzászólás végét olvasod el? Semmi olyanra nem reagálsz, ami nem téged támaszt alá. De amúgy felismertelek, te vagy a 100 kilós csávó, aki az örökölt lakásban 400 nettót keres és gyerekként állatokat kinzott.
febr. 2. 15:55
 45/66 A kérdező kommentje:

45

Én aztán nem.

De volt egy ami annak volt vehető. Viszont amúgy igen. Sok idő kimaradt és évek óta nincs senki. Én is hibás vagyok mert onbizalomhiany àll fent (leginkább ) a külsőm miatt. Nem is keresem az ismerkedés lehetőségét. Csak elvagyok a magànyos langyos vízben. Dolgozok, hobbizok (zene) macskàzok (olyanok mint a családtagok lennének).

Szépen lepereg az életem.

febr. 2. 15:59
 46/66 anonim ***** válasza:
90%
Annyira mégse vagy jól el, ha naponta ide kell írogatni a kérdéseid, amik mind arról szólnak, hogy milyen szemetek a nők, hogy nem kellesz nekik.
febr. 2. 16:31
 47/66 anonim ***** válasza:
75%
Maradj egyedül, mindenkinek így lesz a legjobb!
febr. 2. 21:00
 48/66 A kérdező kommentje:

48

Nem írtam hogy nem hiányzik egy barátnő. És azt se hogy szuper jó ami van. A körülmények áldozata vagyok.

49

Passz lehet. De azért rosszindulatú szövegekre sincs szükség.

febr. 2. 22:20
 49/66 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze, mindenki hibás csak te nem. Lehet kicsit magadba kellene nézni, és megerteni hogy csak te tehetsz a saját boldogtalanságodról.
febr. 2. 22:44
 50/66 anonim ***** válasza:
100%

50

Imádom ezt a korulmenyek áldpzata vagyok szöveget 😁🤣🤣🤣

febr. 3. 03:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!