Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sem az interneten sem pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sem az interneten sem pedig személyesen sem tudok beszélgetni a nőkkel,hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Barátkozni sem tudok az egyetemen. Az ottani lányok is szó szerint levegőnek néznek. Maximum néhány lány csoporttársammal vagyok köszönőviszonyban. Ha egy lánnyal beszélgetnem kell akkor semmi sem jut az eszembe,hogy mit is kellene mondanom. Úgy érzem,hogy csak hülyét csinálok magamból és jobb lenne ha el is menekülnék onnan. Tudom,hogy csak kellemetlen társaság vagyok mindenki számára. Az internet keresztül is csak egy volt osztálytársammal szoktam beszélgetni. Az egyetemen szinte senki sem ismer annak ellenére sem,hogy évek óta egyetemista vagyok.

2022. jan. 2. 18:26
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
96%

Igazából annyit kellene megértened, hogy a nőkkel is ugyanúgy kell beszélni, viselkedni, mint a férfiakkal (az ilyeneket leszámítva, mint ajtóban előreengedés pl). Amíg ezt nem sikerül fedolgoznod, nincs hova tovább lépned.

Persze a kommunikáción változtatni kell, amennyiben fel is akarod szedni az adott nőt, de erre esély sincs, ha még "sima emberekként" sem vagy képes velük kommunikálni.

2022. jan. 2. 18:34
 2/35 anonim ***** válasza:
84%
Aki kuka és buta, annak az esélye a csajoknál elég pici. Magad mondod, hogy jelentéktelen kis stresszgörcs vagy. Így nem csoda, hogy senkit nem érdekelsz. Sajnálni nem foglak. Ha eljutottál az egyetemig, akkor kapd össze magad és kezd el a szociális életedet. Első pont: érdekeljen a másik ember. Ne magaddal törődj, hanem őszinte érdeklődéssel fordulj a másik felé, akármennyire unalmasnak is tartod.
2022. jan. 2. 18:35
 3/35 anonim ***** válasza:
61%
ha most nem megy utána ezerszer nehezebb lesz!
2022. jan. 2. 18:37
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

"Maximum néhány lány csoporttársammal vagyok köszönőviszonyban. Ha egy lánnyal beszélgetnem kell ..."

Aki tetszik annak köszönj. Aki nem annyira, annak is lehet - pl. ha bemész egy tanterembe egy előadásra.

Miért kéne beszélgetned lányokkal? Nem kell, lehet!

2022. jan. 2. 18:44
 5/35 anonim ***** válasza:
29%

Vedd ugy,mintha fiukkal beszelnel. Kezdd el gyakorolni.

Ha nem tudsz mirol beszelni kerdezz: honnan jott. Milyen szakiranyra megy. Hogy csinalta meg az orarendjet. Hova jar buliba,kondiba. Milyen sportot szeret? Ilyeneket.

Otthon ird fel a kerdeseket.

A lanyokrol vezess jegyzetet akar. Igy otthon tudsz kitalalni kerdeseket twmakat.

Hamar belejossz. Gyakorolj!

Kezdd a szamodra nem vonzo lanyokkal a baratkozast!!

2022. jan. 2. 18:47
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
"A lanyokrol vezess jegyzetet akar." Azért az már egy olyan szint, amit nem biztos, hogy el kellene érni :D
2022. jan. 2. 18:49
 7/35 anonim ***** válasza:
28%
Ez csak egy lehetőség és nem kell senkinek mondani.
2022. jan. 2. 18:51
 8/35 A kérdező kommentje:
Sajnos a korombeli fiúkkal sem megy a beszélgetés. Az életemet szinte mindig a négy fal között töltöttem. Akivel esetleg el tudtam volna menni a középiskolában valamilyen programra ok sajnos messze éltek tőlem. Most pedig teljesen egyedül vagyok.
2022. jan. 2. 18:56
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az a megoldás, hogy kimégy a nép közé és figyeled, hogy mit csinálnak és előbb-utóbb megpróbálod. Azt fogod úgyis csinálni, ami neked tetszik. A szociális életet mindenki tanulja, anno én is tanultam, mert én is egyes gyerek voltam.
2022. jan. 2. 18:58
 10/35 anonim ***** válasza:
40%
Majd 30 felett kikupálódsz. Középsuliban én sem nagyon beszélgettem senkivel. Általánosban 3-4 haverom volt amúgy eléggé kiközösített gyerek voltam. Akit egyszer kiközösítenek az végigkíséri. Ezen már javítani nem tudsz az egyetemen szerintem. Majd egy új környezetben talán, de én amondó vagyok, hogy add magad. Többet nem is érdemel a környezeted. Nem vagy te színész, hogy gyakorold más hogy csinálja ez baromság. Ha egyetemen viszont nem tudsz barátkozni később még nehezebb lesz. Munkahelyeimen sem sok barátságok köttettek. Egyszerű kolléga viszony. Miújság, mitcsináltál hétvégén sztorik, hogy jobban teljen az idő, amúgy letelik a munkaidő aztán el is felejtjük egymást. Társkeresőz. Introvertáltaknak az egyedüli opció. Face társkereső csoportok akár és ne akarj görcsösen bnőt, mert az gáz.
2022. jan. 2. 19:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!