Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?
, ráadásul a testem is undorító, senki nem tartana szexinek. Feladhatom végre?
Ez a fő gondja a kérdezőnek. Erre mondtam hogy ilyen nők is találnak maguknak hasonló kaliberű pasikat. Vagy ott vannak akár a fizetosek is, ugye nem csak női fizetosek vannak.
#74 és #76 hozzászólásomban épp ezt javasoltam. Mármint a fizetőst.
Jobban megéri, mint egy "hasonlóval" szarakodni.
(Hasonló alatt nem a külsőt degradálom. De 2 önbizalomhiányos, szuicid hajlamú felnőtt szűz nem túl szerencsés párosítás.)
"De 2 önbizalomhiányos, szuicid hajlamú felnőtt szűz nem túl szerencsés párosítás."
Ezt honnan veszed?
Lehet hogy pont ez a legjobb párosítás. Nem állítom, de meglehet.
84# Hát akkor a zárt osztályon jönnek össze.
De akkor is jobb párosítás mint egy "normális" és egy szuicid depis alak párosítása.
Amennyit segít ez a depisen, annyit húzza le a "normálist"
Nekem ez nem tűnik egy remek párosításnak
Miért mi a célod kérdező?
Ha jó pasikkal kúrni volna jó, akkor jobb ha feladod, mert az életcélod reménytelen.
Ha viszont családot szeretnél, akkor nőként nem lehetsz soha olyan csúnya, hogy erre ne legyen esélyed. Egyedül te döntesz ebben a kérdésben, te vagy a nő
Családot nem szeretnék soha.
"Ha jó pasikkal kúrni volna jó, akkor jobb ha feladod, mert az életcélod reménytelen." Tudom, a hozzám hasonló undorító kis férgek nem is reménykedtek 1 percig sem. Ennek ellenére rendszeresen megkapjuk a férfiaktól, h milyen kiba..ott gusztustalanok vagyunk és az egész világnak jobb lenne ha megdögölnénk... Egyet értek.
Köszönöm a választ, azt hiszem, tudom mit kell tennem
"rendszeresen megkapjuk a férfiaktól, h "
Hol találkozol te ilyen férfiakkal? Én még sose találkoztam eggyel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!