Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 éves depresszióban szenvedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra senkinek nem kellenék a mentális betegségem miatt, ez teljesen értherő is. Alkalmi kapcsolatom szintén nem lehet, mert senkinek nem kell tapasztalatlan "kislány", hanem tapasztalt NŐ, ráadásul a testem is undorító, senki nem tartana szexinek. Feladhatom végre? Nem maradt több remény, igaz? Szűzen kell meghaljak? Akkor legalább hamar történjen meg, nem akarok évtizedekig szenvedni.

2021. dec. 27. 21:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
92%

""mindenki megtalálja majd a párját"

azért ez túlzás, nem egy ember éli le az életét egyedül :D"

Pont ezért írtam hogy nem normális

Ilyen blődségeket állítani nagyon irritáló mások számára, akik pontosan látják a büdös valóságot.

Az hogy egyesek nem látják azt, az csakis a valóságtagadókat minősíti.

Mert nem, nem találja meg a párját mindenki, közel sem mindenki

Ha pedig azt is nézzük ki talál valóban szerető párra boldog párkapcsolattal, akkor még elkeserítőbb a valóság, nagyon messze a "mindenki megtalálja" optimizmustól.

2021. dec. 29. 19:48
 32/108 anonim ***** válasza:
95%

Ptsd, pánikroham, idegrángás, mániákus depresszió. Ezekkel kell éljek nap, mint nap. Az ok az, hogy 4-10 éves koromig szexuálisan bántalmaztak. 18x akartam megölni magam, sokszor nem mertem megadni az utolsó lökést, egyszer-kétszer pedig szimplán a tervem ment fuccsba. Kb 19 voltam, amikor elkezdtem orvoshoz járni (előtte nem jártam, mert édesanyukám szerint, aki orvoshoz jár az hülye és nem akartam az lenni. Tudom, hogy ez hülyeség, de egy mentális beteget könnyen lehet manipulálni) és nem gyógyultam meg, ellenben dolgozok magamon. Kurvàra nem vagyok szép, kövér is vagyok, de 24 évesen végre sikerült párkapcsolatban lennem. Ne add fel! Ha megölöd magad honnan tudod mit hoz a holnap? Ha szeretnél beszélni nyugodtan írj

25L

2022. jan. 3. 23:35
 33/108 anonim ***** válasza:
83%

31-es én is hiszek benne hogy mindenki megtalálhatja a párját. Ettől függetlenül persze igazad van hiszen több százezren vannak egyedül Magyarországon is a statisztikai adatok szerint. (Pontosan nem tudom mert ennyire azért nem érdekelt hogy utánanézzek)

Az én környezetemben is vannak olyan emberek akik nem túl előnyös külsővel rendelkeznek és mégis van párjuk. Nos én azt gondolom és azt láttam hogy egy dolog volt mindegyikükben közös hogy általánosságban mertek kezdeményezni ettől függetlenül is és próbálkoztak ezerrel. Én továbbra is azt mondanám hogy ne adjátok fel soha ha 20 évbe telik akkor 20 évbe telik mire találtok valakit teljesen mindegy. 33 éves voltam amikor megtaláltam a normális társam és ő is ennyi idős volt.

2022. jan. 4. 10:21
 34/108 anonim ***** válasza:
20%

"33 éves voltam amikor megtaláltam a normális társam és ő is ennyi idős volt."

Ennyi idősen már nem akarok élni, az elég nagy szégyen volna, ráadásul felesleges önkínzás

A kérdező viszont nőből van, ő igenis jobban teszi ha nem adja fel, mert nőként mégiscsak komoly esélye van idővel párt találni (ellenben férfiként csak a szenvedésmentes halálra van remény) szóval nyugodtan beszélgessen a 32#-vel, mert az akár segíthet is rajta

2022. jan. 4. 10:59
 35/108 anonim ***** válasza:
22%
*rajtad
2022. jan. 4. 11:45
 36/108 anonim ***** válasza:
84%

34: "Ennyi idősen már nem akarok élni, az elég nagy szégyen volna, ráadásul felesleges önkínzás" Bocsánat, de MIIIIVAAAN? :D Mintha 33 évesen idős lenne valaki. Istenem, mint mikor a 7 éves mondja a 12 évesre, hogy milyen öreg :D

33 évesen még fiatal, és nem hogy szégyen volna élni, hanem akkor kezdődik az élet :)

2022. jan. 4. 20:44
 37/108 anonim ***** válasza:
26%

"33 évesen még fiatal, és nem hogy szégyen volna élni, hanem akkor kezdődik az élet :)"

Vagy befejeződhet azelőtt is

Nem arról van szó hogy az öreg kor lenne, hanem arról hogy megérni azt a kort úgy hogy még egy nyomorult randevút sem képes összehozni az ember, na az szégyenletes.

Inkább távozni kell, lehetőleg emelt fővel

De ez csak férfiakra érvényes, a nőknél mindig van ok a reményre

2022. jan. 4. 22:03
 38/108 anonim ***** válasza:
26%

"senkinek nem kell tapasztalatlan "kislány", hanem tapasztalt NŐ, ráadásul a testem is undorító, senki nem tartana szexinek"

Honnan tudod?

2022. jan. 5. 12:32
 39/108 anonim ***** válasza:
78%
Pedig sok faszi szereti a tapasztalatlan lányt.
2022. jan. 5. 13:48
 40/108 anonim ***** válasza:
29%

Szia. Én is 25évesen vesztettem el. Azóta sem voltam senkivel. Szerintem valamit nagyon nem csinálsz jól. Esetleg,ha van kedved privatban küldenél egy arc nélküli fotót? Kivácsi vagyok rá mi az a nagyon undorító amiről beszélsz.

Én valahogy mindig megmentő tipus voltam, tudom mennyire nehéz az élet.

2022. jan. 12. 08:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!