Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 éves depresszióban szenvedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra senkinek nem kellenék a mentális betegségem miatt, ez teljesen értherő is. Alkalmi kapcsolatom szintén nem lehet, mert senkinek nem kell tapasztalatlan "kislány", hanem tapasztalt NŐ, ráadásul a testem is undorító, senki nem tartana szexinek. Feladhatom végre? Nem maradt több remény, igaz? Szűzen kell meghaljak? Akkor legalább hamar történjen meg, nem akarok évtizedekig szenvedni.

2021. dec. 27. 21:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 anonim ***** válasza:
75%
Vannak férfiak akik pont az olyan nőt szeretik aki csak fekszik ide oda dönthető, ne hidd hogy ezen múlik. Elsőnek szakember segítsége kellene , tisztábbá tenni a fejed.
2022. márc. 13. 12:21
 102/108 anonim ***** válasza:
94%
Ismerkedj Balázzsal, szèp pár lennètek :)
2022. márc. 13. 13:18
 103/108 anonim ***** válasza:
100%

Az öngyilkosság semmire se megoldás. Egy életed van, ha nem használod ki, nem hozod ki belőle a maximumod, rengeteg boldogságtól, jó élménytől fosztod meg magad.

Szerintem ha ilyen gondolataid vannak, szerintem érdemes felkeresned egy jó pszichológust.

2022. márc. 14. 08:55
 104/108 anonim ***** válasza:
95%

Ha csak a rosszat látod és sírsz egész nap, akkor sírás lesz az egész életed. A sírás önsajnálat.

Ha észreveszed, hogy mid van (kezed, lábad stb.) és mit tudsz, és örülsz nekik és használod, akkor sok örömöd lesz.

2022. márc. 14. 10:03
 105/108 anonim ***** válasza:
91%
Az miért megoldás, amikor ugyaninnen folytatod?
2022. márc. 14. 14:00
 106/108 anonim ***** válasza:
44%
Szóba sem áll senkivel. Vicc kategória...
2022. márc. 14. 17:14
 107/108 anonim ***** válasza:
56%

Kevesebb panaszkodás+több bátorság=boldogabb élet

A halál nem megoldás, csak gyáva menekülés

2023. márc. 23. 16:11
 108/108 anonim ***** válasza:
100%

🍀🍀🍀 🍎🍎🍎

Szerintem jó megoldás az lenne, ha negatív feltételezések helyett inkább kérdeznél, megpróbálnál megbízni másokban (nem kell vakon), elfogadnád hogy te is csak ember vagy mint mindenki más, és félretennéd a hiúságot.

Neked nem öngyilkosság kell, hanem egy másik ember, aki

· bátran tud szeretni (ezt nem csak párkapcsolatban lehet)

· képes megtanítani hogyan viszonozd az intim figyelmességet (simogatás stb)

· el tudja lazítani a testedet és képes relaxálni a lelkedet

· aki elfogad a depresszióddal, testi hibáiddal, operált punciddal együtt, és tolerálja a kirohanásokat is

Ne olyat keress, aki azt mondja te vagy a legszebb, a legokosabb, a leg-leg-leg. Nem! Olyannal leszel önfeledt aki őszinte, és nem azért mond dolgokat hogy bevágódjon. Ami úgyszint nagyon fontos:Ne gondold, hogy a nyomorult incelek a kevesebbet is többre értékelik, és ne add lejebb a lécet mint ami nálad a "nívó" (ezt külsőre s belsőre is mondom).

A boldogság lehetősége minden nap ott van. Minden percben. Akár most is tehetsz egy bátor lépést hogy kiugorj a gödörből.

Persze ez erőfeszítésbe telik, nem hozza a Jézuska. Szerintem megéri, bár nyilván nem vagyunk egyformák. Remélem én is olyan férfi vagyok, aki szívből tud segíteni, és rendelkezik a fenti tulajdonságokkal. Szóval most lehet csalódást okozok, de én magamat ajánlom 🤗🤗🤗

2023. márc. 23. 20:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!