Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?
Az öngyilkosság semmire se megoldás. Egy életed van, ha nem használod ki, nem hozod ki belőle a maximumod, rengeteg boldogságtól, jó élménytől fosztod meg magad.
Szerintem ha ilyen gondolataid vannak, szerintem érdemes felkeresned egy jó pszichológust.
Ha csak a rosszat látod és sírsz egész nap, akkor sírás lesz az egész életed. A sírás önsajnálat.
Ha észreveszed, hogy mid van (kezed, lábad stb.) és mit tudsz, és örülsz nekik és használod, akkor sok örömöd lesz.
Kevesebb panaszkodás+több bátorság=boldogabb élet
A halál nem megoldás, csak gyáva menekülés
🍀🍀🍀 🍎🍎🍎
Szerintem jó megoldás az lenne, ha negatív feltételezések helyett inkább kérdeznél, megpróbálnál megbízni másokban (nem kell vakon), elfogadnád hogy te is csak ember vagy mint mindenki más, és félretennéd a hiúságot.
Neked nem öngyilkosság kell, hanem egy másik ember, aki
· bátran tud szeretni (ezt nem csak párkapcsolatban lehet)
· képes megtanítani hogyan viszonozd az intim figyelmességet (simogatás stb)
· el tudja lazítani a testedet és képes relaxálni a lelkedet
· aki elfogad a depresszióddal, testi hibáiddal, operált punciddal együtt, és tolerálja a kirohanásokat is
Ne olyat keress, aki azt mondja te vagy a legszebb, a legokosabb, a leg-leg-leg. Nem! Olyannal leszel önfeledt aki őszinte, és nem azért mond dolgokat hogy bevágódjon. Ami úgyszint nagyon fontos:Ne gondold, hogy a nyomorult incelek a kevesebbet is többre értékelik, és ne add lejebb a lécet mint ami nálad a "nívó" (ezt külsőre s belsőre is mondom).
A boldogság lehetősége minden nap ott van. Minden percben. Akár most is tehetsz egy bátor lépést hogy kiugorj a gödörből.
Persze ez erőfeszítésbe telik, nem hozza a Jézuska. Szerintem megéri, bár nyilván nem vagyunk egyformák. Remélem én is olyan férfi vagyok, aki szívből tud segíteni, és rendelkezik a fenti tulajdonságokkal. Szóval most lehet csalódást okozok, de én magamat ajánlom 🤗🤗🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!