Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 éves depresszióban szenvedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra senkinek nem kellenék a mentális betegségem miatt, ez teljesen értherő is. Alkalmi kapcsolatom szintén nem lehet, mert senkinek nem kell tapasztalatlan "kislány", hanem tapasztalt NŐ, ráadásul a testem is undorító, senki nem tartana szexinek. Feladhatom végre? Nem maradt több remény, igaz? Szűzen kell meghaljak? Akkor legalább hamar történjen meg, nem akarok évtizedekig szenvedni.

2021. dec. 27. 21:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
96%

90#

Senki nem tudja hogy milyen férfiakról beszélt

Van néhány betegesen bunkó barom férfi, sajnos túl sok ilyet ismertem már meg, viszont egytől sem hallottam még hogy így beszélt volna nőkről. Ennek szerintem elment az esze, vagy nemtudom honnan szedi ezeket:

"...milyen kiba..ott gusztustalanok vagyunk és az egész világnak jobb lenne ha megdögölnénk..."

Szerintem meghibbant

2022. febr. 22. 16:01
 92/108 A kérdező kommentje:
Látom nem éltetek még csúnya nőként...
2022. febr. 26. 18:57
 93/108 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, te nem éltél még nők számára csúnya férfiként

Sírva akarnál újra nő lenni ha így kéne élned

De nem magamról beszélek mielőtt félreértenétek

Én annyira még nem is vagyok csúnya, de látom egynémelyiket, milyen a sorsa

2022. febr. 26. 22:06
 94/108 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező, éltem...

Isteni csoda, hogy itt vagyok.

Igaz, a külsőm sokban változott, amiért tettem, de kìvűlről az elérhetetlen, "jégkirálynő" típust látták bennem, az "elérhetetlent"...

Akinek sikerült a közelembe kerülni, azok meg a "sèrültet"... De inkább leszek szemét, mint áldozat.

A sok incel fa$zkalap meg jön ide sajnáltatni magát, mert csak nekik lehet ugye szar... Nyilván.

Az nem számít, hogy aki kinéz valahogy, az is keresztül mehetett azon a sok szaron....

2022. febr. 26. 22:41
 95/108 anonim ***** válasza:
23%
Gyémánt gyűrűt nem kaptál?
2022. febr. 27. 02:51
 96/108 anonim ***** válasza:
68%

Vicces, hogy leirja a kedves kerdezo, hogy milyen szar minden... Erre van aki el sem hiszi neki, hogy nokent lehet ilyen helyzetbe kerulni, merthogy minek rinyalsz a ferfiaknak meg igy is sokkal rosszabb. Elkepeszto, azert abban csak kiegyezhetunk kedves onsajnaltato ferfiak, hogy tudnank olyan noket eletek rakni akiktol behanynatok. Nem?

Amugy azt gondolom, hogy aki az ongyilkossagban latja a megoldast az felolem nyugodtan elteheti magat lab alol nemtol fuggetlenul. Hajra. (Marmint nem gonosz akarok lenni, de amugyis mindannyian meghalunk. :) Szoval nem sokat oszt szoroz hosszutavon, hogy most elobb v kesobb tortent meg.)

2022. febr. 28. 14:23
 97/108 anonim ***** válasza:
94%

"...azert abban csak kiegyezhetunk kedves onsajnaltato ferfiak, hogy tudnank olyan noket eletek rakni akiktol behanynatok. Nem?"

Ebben szerintem kiegyeztünk drágám

2022. febr. 28. 22:56
 98/108 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy 1-es írja. Az soha nem megoldás, amiről te beszélsz.

Arról nem is beszélve, hogy sok olyan embert hagynál hátra, akiknek az életét szintén megnehezítenéd ezzel, és végtelen szomorúságot hagynál magad után.

A depresszió egy lelki állapot. Egy kemény dolog, de ha úgy érzed, hogy egyedül ezt nem tudod megoldani, akkor kérj segítséget családtagtól első körben.

Egyébként írtad, hogy undorító a tested? Testsúly probléma? Az ellen is lehet tenni. Életmódváltással is. Sporttal. De ha ennek ellenére nem fogysz, akkor nem árt kivizsgáltatni magad, mert gyakran anyagcsere vagy valamilyen betegség miatt is nem tud fogyni az ember.

De ha szedsz valamilyen gyógyszert az is befolyásolhatja.

Írtad hogy mentális problémád van. A depresszióra gondoltál? Mert nem egyértelmű.

Kérj segítséget!

És keress magadnak valamilyen hobbit ami örömet okoz!

2022. márc. 13. 11:20
 99/108 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként ha megnézed Keanu Reeves mostani párját az elhunyt feleségéhez képest, akkor az a mondat amit írtál érvényét veszti, és ha kinyitnád a szemed több az átlag izléséhez nem való nő talált már magának mások által véleményezett szexi vagy jó pasit. Túlzottan sztereotipiázod önmagadat, és az a tipikus hiba, hogy neked milyen szar, hidd el van aki tőled nehezebb helyzetben van mégis boldog vagy párban vagy egyedül.

Az is elképzelhető hogy testséma zavarod van. És azt hiszed magadról hogy csúnya vagy, mert most esetleg elhanyagolod magad a depresszió miatt. De ha elkezdesz foglalkozni magaddal, mind mentálisan, mind máshogy, akkor majd apránként fog változni a véleményed önmagadról.

Apró dolgoknak kéne elkezdeni örülni és aztán egyre könnyebb lesz.

2022. márc. 13. 11:28
 100/108 anonim ***** válasza:
94%

Oh bocsánat lehet, hogy csak az élettársa volt az első komoly párja, akivel közös gyerekük is volt, csak a gyerek elhunyt.

A mostani úgy tudom a felesége.

De ő jó példa rá,hogy ezerszerte nehezebb sorsa ellenére soha nem adta fel, és a hugáért is küzd, mert nagyon beteg a huga. Nem tudom a hugával mi van azóta mióta olvastam, de adott egy gyönyörű nő, aki minden pasi álma lenne, mégis egyedül van, és küzd egy nagyon nehéz betegséggel a családja segítségével.

2022. márc. 13. 11:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!