Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 éves depresszióban szenvedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra senkinek nem kellenék a mentális betegségem miatt, ez teljesen értherő is. Alkalmi kapcsolatom szintén nem lehet, mert senkinek nem kell tapasztalatlan "kislány", hanem tapasztalt NŐ, ráadásul a testem is undorító, senki nem tartana szexinek. Feladhatom végre? Nem maradt több remény, igaz? Szűzen kell meghaljak? Akkor legalább hamar történjen meg, nem akarok évtizedekig szenvedni.

2021. dec. 27. 21:01
 71/108 anonim válasza:
25%
Ha akarod, add fel!
2022. febr. 13. 13:04
 72/108 anonim ***** válasza:
79%

(Meg akik még így gondoljátok)

Mitől lenne jobb egy "van, de minek" kapcsolat az egyedüllétnél?

Mitől lenne jobb egy szimpla, száraz reszelés (főleg szűzként) egy önző fa$$zal, orgazmus, élvezet nélkül, mint a maszturbáció, vagy akár a semmi?

Tényleg azt hiszitek, ez ennyire egyszerű?

Hogy ettől majd boldogabb az ember?

2022. febr. 14. 17:45
 73/108 anonim ***** válasza:
64%

"Mitől lenne jobb egy szimpla, száraz reszelés..."

Jobb esetben nem szárazon szokták

Azért nem minden férfi egy érzéketlen barom, aki csak barom módjára hágja meg a nőt.

Bár egy csúnyább nőnek esélyesebb hogy pont egy ilyet fog ki. De nem biztos.

Ha az illető férfi legalább egy minimálisan vonzó a nőnek, és nem egy ilyen tuskó, akkor simán megéri a kalandot is a nőnek.

Mert legalább kinyílik előtte a szexualitás világa, nyitottabb lesz maga is, ahogy megismeri ezt a dolgot. Az emberre mindkét nemnél nagy hatása szokott lenni a szüzesség elvesztésének.

Önmagától ettől nem boldogabb senki, de ez egy kiindulópont a szocializáció felé.

2022. febr. 14. 23:19
 74/108 anonim ***** válasza:
73%
Akkor inkább egy fizetős, nem éri meg egy olyat kifogni, még nem szűzként se, de szűzként egy életre elveszi a maradék kedvét is mindentől....
2022. febr. 15. 07:32
 75/108 anonim ***** válasza:
77%

74#

Ha te a fizetőset akarod, akkor az is megteszi

Kinek mi jön be, vagy tart elfogadhatónak

2022. febr. 15. 11:07
 76/108 anonim ***** válasza:
77%

Én nem akarom, kapcsolatban élek.

De volt pár alkalmi kapcsolatom anno, hát a kezem többet ért, komolyan, mint ezeknek a 80%-a.

És még szűz se voltam.

Màrpedig az első igen meghatározó élmény az embernek, ezért is írtam.

(Sose voltam amúgy. De ha egyedül lennék, és nagyon szexelni szeretnék, szerintem azt választanám. Ott legalább nekem is jó lesz.)

2022. febr. 15. 11:16
 77/108 anonim ***** válasza:
84%
72, ha az előnytelen külsejű emberek nem lennének kapcsolatban és csak olyan párok szaporodnának aki jól néznek ki es imádják egymást, akkor lenne kb 20 millió ember a földön, nem 8 milliárd
2022. febr. 15. 18:16
 78/108 anonim ***** válasza:
77%

Bár igazad van, de semmi köze a kettőnek egymáshoz.

2022. febr. 15. 18:19
 79/108 anonim ***** válasza:
78%
Dehogynem. Több milliárd nem szép ember volt már együtt másik több milliárd nem szép emberrel, akár bántalmazó, sz.r kapcsolatban, nekik jobb volt úgy.
2022. febr. 15. 18:22
 80/108 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy valaki nem néz ki jól, meg a párja sem, az nem feltétlen jelenti azt, hogy szar a kapcsolat, vagy ne szerethetnék egymást, ilyet én sehol nem nem írtam.

De attól, hogy valaki egyedül van, nem feltétlen kell fejest ugrani a szarba, vagy a langyos húgyba, mert kapcsolat kell minden áron. "Egy nő bármikor, bárhol talál magának kapcsolatot", ez erre irányult... Persze, talál, de nem mindegy, milyet, és hogy megéri-e.

Tudnék példákat mondani arra is, hogy miért...

2022. febr. 15. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!