Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?
Komolyan ennyire szánalmasak lettek a férfiak, hogy egy ilyen kérdés alatt is látatlanban már szinte szerelmet vallanak?
Köpjetek fel és álljatok alá, skacok!
Egy nőnek nincs nagyobb csapás az életében, mint ha csúnyának születik.
Én küzdök egy hormonproblémával,a kezelésekből adódóan csupa szőr a hasam,a combom, aknés a bőröm, és az alakom sem lesz soha tökéletes.
Ja igen,neve is van,nálam enyhe PCOS,de a tüneteimen sajnos sem a helyi kezelések,sem a fogyás nem segítettek.
Szerintetek ez élet egy nőnek?
Nem volt még férfi,akinek felállt volna rám,mert mindenki csak egy gusztustalan férget lát bennem,nem nőt.
Én is szűz maradtam,és 10 éve depressziós vagyok miatta.
Úgyhogy aki elítéli a kérdezőt,először gondolja át neki milyen érzés lenne, ha csúnyának találnák. 22/l
csúnya nőnek lenni olyan lehet, mint egy átlagos férfinek :D
a kinézeten kívül kell valami mást is hoznia az asztalhoz, esetleg netán még kezdeményeznie is kell
Ha nem koncentrálsz rá akkor nem is baj.
Másrészt egyszer fent egyszer lent mindenki megtalálja majd a párját ezen nem kell izgulni :)
Az öngyilkosság meg nem megoldás semmire , a problémát nem oldja meg . Aztán meg ha a sok keresztény bla bla igaz akkor meg megszívod .
A lényeg hogy ne görcsölj rá keresd meg a boldogságot mert nincs gyönyörűbb egy boldog nőnél :)
Te nem vagy normális 27#
Az egyszer biztos hogy a toronyban csúnya hiányosságok vannak nálad
Vagy csak túl sok mesekönyvet olvastál, ki kéne jönni a gyerekszobából!
#28 akkor nem vagyok normális :D Sőt mi a jó a normális dolgokban ? semmi mind unalmas :D
Lehet a világban elkerülte a figyelmed de nem minden ember egy idióta vagy önző és felszínes. (Bár ha ilyet tapasztalsz gyakran ... Madarat tollától tudod...) Mindenki képes lesz egyszer megtalálni a párját az igaz és hiszek benne , bár a személyeskedésed meggyötört és csalódottsággal teli elmére vall :D Mondjuk a mai világban nem is csoda ilyen hozzá állással :D
De idővel te is megtalálod a párod :)
"mindenki megtalálja majd a párját"
azért ez túlzás, nem egy ember éli le az életét egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!