Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 éves depresszióban szenvedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra senkinek nem kellenék a mentális betegségem miatt, ez teljesen értherő is. Alkalmi kapcsolatom szintén nem lehet, mert senkinek nem kell tapasztalatlan "kislány", hanem tapasztalt NŐ, ráadásul a testem is undorító, senki nem tartana szexinek. Feladhatom végre? Nem maradt több remény, igaz? Szűzen kell meghaljak? Akkor legalább hamar történjen meg, nem akarok évtizedekig szenvedni.

2021. dec. 27. 21:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/108 anonim ***** válasza:
23%
Ahogy a 6-os válaszoló írta." Minden nőben ott van a szépség," Ott van bizony, csak a menet végén kihúzzák.
2021. dec. 27. 22:53
 22/108 anonim ***** válasza:
79%

Komolyan ennyire szánalmasak lettek a férfiak, hogy egy ilyen kérdés alatt is látatlanban már szinte szerelmet vallanak?

Köpjetek fel és álljatok alá, skacok!

2021. dec. 27. 23:20
 23/108 anonim ***** válasza:
79%

Egy nőnek nincs nagyobb csapás az életében, mint ha csúnyának születik.

Én küzdök egy hormonproblémával,a kezelésekből adódóan csupa szőr a hasam,a combom, aknés a bőröm, és az alakom sem lesz soha tökéletes.

Ja igen,neve is van,nálam enyhe PCOS,de a tüneteimen sajnos sem a helyi kezelések,sem a fogyás nem segítettek.

Szerintetek ez élet egy nőnek?

Nem volt még férfi,akinek felállt volna rám,mert mindenki csak egy gusztustalan férget lát bennem,nem nőt.

Én is szűz maradtam,és 10 éve depressziós vagyok miatta.

Úgyhogy aki elítéli a kérdezőt,először gondolja át neki milyen érzés lenne, ha csúnyának találnák. 22/l

2021. dec. 27. 23:28
 24/108 anonim ***** válasza:
74%

csúnya nőnek lenni olyan lehet, mint egy átlagos férfinek :D

a kinézeten kívül kell valami mást is hoznia az asztalhoz, esetleg netán még kezdeményeznie is kell

2021. dec. 27. 23:35
 25/108 anonim ***** válasza:
86%
Én is csúnya vagyok. Akkor akár dughatnánk is. Így jobb?
2021. dec. 28. 06:17
 26/108 anonim ***** válasza:
87%
Ne vicceljetek már, azért nem ekkora probléma a szüzesség, hogy emiatt legyen valaki öngyilkos nő létére. Én is bőven 20 felett vesztettem el (és közel sem vagyok topmodell, szóval nem ezen múlik...), azért nem adott hozzá annyit az életemhez a dolog. Ami tényleg hozzáadott, az egy rendes, működő párkapcsolat. Ez pedig tényleg nem a kinézeten múlik (nyilván a ti ismerősi körötökben sem csak modell nők élnek párkapcsolatban, csak ezt nem vagytok hajlandóak észrevenni), hanem a személyiségen és a lehetőségeken (közeledtek-e férfiakhoz? Egyáltalán szóba álltok-e velük?).
2021. dec. 28. 07:09
 27/108 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem koncentrálsz rá akkor nem is baj.

Másrészt egyszer fent egyszer lent mindenki megtalálja majd a párját ezen nem kell izgulni :)

Az öngyilkosság meg nem megoldás semmire , a problémát nem oldja meg . Aztán meg ha a sok keresztény bla bla igaz akkor meg megszívod .

A lényeg hogy ne görcsölj rá keresd meg a boldogságot mert nincs gyönyörűbb egy boldog nőnél :)

2021. dec. 28. 23:44
 28/108 anonim ***** válasza:
23%

Te nem vagy normális 27#

Az egyszer biztos hogy a toronyban csúnya hiányosságok vannak nálad

Vagy csak túl sok mesekönyvet olvastál, ki kéne jönni a gyerekszobából!

2021. dec. 29. 04:23
 29/108 anonim ***** válasza:
69%

#28 akkor nem vagyok normális :D Sőt mi a jó a normális dolgokban ? semmi mind unalmas :D

Lehet a világban elkerülte a figyelmed de nem minden ember egy idióta vagy önző és felszínes. (Bár ha ilyet tapasztalsz gyakran ... Madarat tollától tudod...) Mindenki képes lesz egyszer megtalálni a párját az igaz és hiszek benne , bár a személyeskedésed meggyötört és csalódottsággal teli elmére vall :D Mondjuk a mai világban nem is csoda ilyen hozzá állással :D

De idővel te is megtalálod a párod :)

2021. dec. 29. 11:39
 30/108 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki megtalálja majd a párját"

azért ez túlzás, nem egy ember éli le az életét egyedül :D

2021. dec. 29. 12:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!