Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 éves depresszióban szenvedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra senkinek nem kellenék a mentális betegségem miatt, ez teljesen értherő is. Alkalmi kapcsolatom szintén nem lehet, mert senkinek nem kell tapasztalatlan "kislány", hanem tapasztalt NŐ, ráadásul a testem is undorító, senki nem tartana szexinek. Feladhatom végre? Nem maradt több remény, igaz? Szűzen kell meghaljak? Akkor legalább hamar történjen meg, nem akarok évtizedekig szenvedni.

2021. dec. 27. 21:01
 51/108 anonim ***** válasza:
76%

"fogalmam sincs hány 100 férfit kellett már elutasítanom.. akkor én mit mondjak?"

Mondjuk hogy sajnállak kérdező, sz.r lehet neked

Ez tőled úgy jogos és szép volna

2022. jan. 22. 10:13
 52/108 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg az hogy ennyi lehetőségem lenne, de a mentalitás problémák és a vonzalom hiánya miatt mindenkit vissza kell utasítanom talán még nagyobb depressziót okoz. Nem gondolod?
2022. jan. 22. 10:33
 53/108 anonim ***** válasza:
73%

"Nem gondolod?"

Nem, egyáltalán nem gondolom

2022. jan. 22. 11:07
 54/108 anonim ***** válasza:
79%
Egy dologgal vigyázz. Sajnos régen én is próbálkoztam,vagyis csak beteg akartam lenni, többször beszedtem gyógyszert amit otthon találtam, akkor nem lett komoly bajom, kihánytam egyszer. Lelőve a poént azóta jobbra fordult az életem ,vagyis volt 10 jó évem. Viszont mostmár szeretnék élni,vesém emésztésem .... rosszalkodik. Most már féltem a sz*ros kis életem. Egy vállalkozó felakasztotta magát, anyósa levágta vegetál ehy nyomrék maradt. Másik ember autó elég ugrott, lebénúlt de él. Ex após jelöltem higgított sósavat ivott (forrasztó sav) 3-4 napot még élt szétégett emésztő rendszerrel.
2022. jan. 22. 13:31
 55/108 anonim ***** válasza:
77%
Inkább írj!
2022. jan. 22. 16:13
 56/108 anonim ***** válasza:
66%

54#

Attól hogy az emberek zöme pancser ahhoz is hogy rendesen végezzen magával, attól még az egy remek opció. Csak komolyan és rendesen kell csinálni, átgondolva a dolgot

Persze az elszántság dönti el a dolgot

2022. jan. 22. 16:33
 57/108 anonim ***** válasza:
77%
Én is annyi vagyok mint te és szűz, de ilyesmi eszembe sem jutna, szeretem az életemet. Nagyon nagy örömöket tud okozni a maszturbálás is, na meg a szexuális dolgokon túl is rengeteg jó dolog van az életben. Ilyen miatt kár lenne eldobni. Persze ilyenkor január körül könnyebben lesz rossz az ember hangulata, de ennek is vége lesz.
2022. jan. 25. 17:15
 58/108 anonim ***** válasza:
8%
Troll kérdés.
2022. jan. 29. 21:12
 59/108 anonim ***** válasza:
0%
kiírtad az incel kérdések női megfelelőjét?
2022. jan. 29. 23:41
 60/108 anonim válasza:
28%

"kiírtad az incel kérdések női megfelelőjét?"

Ha azt nézed, a kérdező nőként is ugyanolyan incel. Azaz ő egy incel kérdést írt ki nőként, és nem női megfelelő kérdést.

Vagy igaza van az 59#-nek, és troll gyerekről van szó, kitudja

2022. jan. 30. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!