Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves depresszióban szenvedő szűz nőként csak az
öngyilkosság jelenthet megoldást, igaz?
8. Az lehet hogy Neked valaki nem vonzó de attól még másnak lehet az. Nézél kicsit körül hogy milyen párok rohangálnak az utcán. 80% neked se lenne vonzó de aki ott van mellette annak viszont vonzó
2021. dec. 27. 21:27
Na végre egy női incel csoport, ismerek pár srácot, akikkel jól kijönnétek.
2021. dec. 27. 21:40
Glori cafe Glóri hole helyeket javaslom, ha csak a sexualitàs miatt akarsz öngyilkos lenni.. de hidd el te is kellezz balakinek , de azt a valakit nem egy sötèt szobàban picsogva fogod megtalàlni... mimor volt , hogy utoljàra kilèptèl a konfort zónàdból ? Mikor kerestèl kontaktust egy idegennel ?
2021. dec. 27. 21:46
Szerintem már bőven elég privátot kaptál itteni férfiaktól.
2021. dec. 27. 21:49
Szia! Pánikbeteg vagyok, a párom elfogad így is, hogy folyamatosan rettegek, mikor halok meg, pedig fiatal és egészséges vagyok. Ha valaki megszereti a személyiségedet akkor nem fogja érdekelni, ha van valami lelki problémád, de ezzel muszáj foglalkoznod, pl én pszichologushoz járok. Ne add fel emiatt, meg nagyon fiatal vagy.
22 nő
2021. dec. 27. 21:59
Azért ezt nőként furcsának tartom, hogy ekkora nagy súllyal esik latba nálad. Én is nagy valószínűséggel életem végéig szűz maradok, de szerintem ettől nem lesz minden területen szar az élet.
Vehetsz egy csomó segédeszközt, amivel magadnak sokkal nagyobb gyönyört nyújthatsz, mintha egy random pali ürítésre használ.
Elmehetsz jonimasszázsra.
Vagy akár egy fizetős fiúhoz.
Ha csak a szex a bajod, azt meg lehet oldani. Az emberi , érzelmi részét nehezebb
2021. dec. 27. 22:04
2021. dec. 27. 22:23
én dugnálak így is, ha ez vigasztal
2021. dec. 27. 22:28
Ne gondold ezt kérdező, mert nem igy van. Az öngyilkossag nem megoldas. Es igen is van aki nalad is depisebb es szerencsetlenebbul erzi magat mint te, olyan valakik akik a kezuket osszeraknak ha olyan bnojuk lenne mint te. Persze nem kell az elso jött menttel osszeallni. Ha gondolod kuldj ide pár képet es megmondjuk h eltulzod es alaptalanok a felelmeid :) f/28
2021. dec. 27. 22:41
2021. dec. 27. 22:42
Kapcsolódó kérdések: