Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Olyan nagy bűn, hogy szűz barátnőt szeretnék? F
141
Miért válaszolnék olyanok kérdéseire, akik nem értették meg az enyémet!?
143
Ha az, akkor röhögsz egyet és továbbmész anélkül, hogy ide fröcsögnél bármit is. Te viszont nem ezt tetted, ha jól sejtem...
144
25 éves vagyok, amit már le is írtam az elején, de ezek szerint nem olvastad végig a reakcióimat... ennek ellenére te is ideköpted az okosságod... Lelkibeteg vagyok, így van, mint mindenki más.
145
Pontosan, az utolsó mondatod második felével abszolút egyetértek! A többi a magánügyed lett volna...
147
Hát persze, ha te mondod akkor az úgy is van. Nem?
Nem! A te véleményed sem ér többet az enyémnél és én pont az ellenkezőjét állítom... Akkor mi van?
Arra válaszoljatok már inkább, hogy ha nem tudtatok érdemben hozzászólni a kérdéshez, akkor mi a francért jöttetek és jöttök újra és újra vissza ide utálkozni, mantrázva a szaros kis véleményeteket.
Elmondom én: Azért, mert heves érzelmeket váltott ki belőletek a kérdés!
Azt viszont csak ti tudjátok megválaszolni magatoknak, hogy mi is a bajotok magatokkal...
Többé ide egy kommentre sem válaszolok!
☝️☝️☝️
Légyszi halgass a 148-asra.
Amúgy miert is laza erkölcsű szajha a 145-ös? Mert élete során lefeküdt egynél több pasival? Neked óriási gondok vannak az emeleten, remélem, jó darabig szűz maradsz még 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!