Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Olyan nagy bűn, hogy szűz barátnőt szeretnék? F
Azon tűnődtem, hogy hogyan gyűlhetett össze ezen kérdés ennyi netmanócska... 🤔
Aztán én butus rájöttem, hogy valójában én hívtam őket, ezzel az elképesztően zseniális egyszerűséggel megfogalmazott kérdéssel. Ezt látván rögtön bekattan nekik:
"Ez az! Itt végre igazán lehet irigykedve gyűlölködni, fröcsögni annyit ami csak a csövön kifér... Há mer különben is mit gondol ez...?! Na majd most én leírom neki...! "
És ez csak fokozódik minnél többen vagytok itt kis netmanók, mert egymáson felbátorodva köpitek ide a mocskotokat... 🙃
A legjobb, hogy eszetekbe sem jut, hogy minnél több az aktivitás a kérdés alatt annál több emberhez fog eljutni. És ez volt a fő célom!
Szóval köszönöm! 🙏
Bőven teljesíti a hozzá fűzött reményeket. Csak így tovább! 👌
"Itt végre igazán lehet irigykedve gyűlölködni, fröcsögni"
Megosztanád kérlek, hogy kit és miért kellene irigyelnünk a témában? Csak hogy képben legyünk.
137
139
🙃💩👎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!