Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Olyan nagy bűn, hogy szűz barátnőt szeretnék? F
Nektek is BUÉK!
Szerintetek 2022-ben megtalálom az én szűzikémet? 😍
Szerintem se...
Ez van.
Nem olvastam végig a kommenteket, de nem értem miért kell sértegetni a kérdezőt. Feltett egy kérdést, ilyen olyan választ kapott rá, reagált rá, és full-ra átment sértegetésbe. Ezért tartom a pride-ot, meg minden szrt képmutatásnak, mert hétköznapi élethelyzetekben, a legegyszerűbb kommunikációban is csak a sértegetés megy, ha valaki más véleményén van. Tiszteletet a kevéske kivételnek. Nem értem miért lenne kevesebb a kérdező mert más szempontok alapján keresi a párját. ... komolyan sok lány úgy csinál, mintha élete szerelme lett volna a kérdező, és most vérig van sértve, hogy emiatt nem választja. .... :D De mindegy, ezt ebben az életben már nem fogom megérteni.
Kérdező, kívánom hogy tálad meg azt a lányt, aki hasonlóan gondolkodik mint te, és akivel tudsz tervezni!!! Biztos nagyszerű ember lehetsz!
Én szép vagyok, de szűz voltam 23 éves koromig, mert nem volt olyan pasi, aki megérdemelt volna, miközben mindenki azt hitte, hogy már ezer pasim volt. Szóval simán találhatsz ebben a korban. Azóta eltelt pár év és több kolbászt fogtam, mint kilincset, imádom ha dugnak:) Szóval ha találsz is szűzet, készülj fel rá, hogyha rákap az ízére, lehet dobbant.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!