Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Olyan nagy bűn, hogy szűz barátnőt szeretnék? F
Figyelt kérdés
Én is szűz vagyok (huszonévesen) és ez az elsődleges elvárásom, de ez nem azt jelenti, hogy mindegy ki az csak szűz legyen.2021. dec. 1. 07:54
71/156 anonim válasza:
Azt hiszi, megbotránkoztató. :D
Csak nyomi vagy, kissrác.
72/156 anonim válasza:
Atyaég. Itt vagy 25 éves férfiként, és halvány lila fingod sincs, hogx mi fán terem a szex. Neked nem az a legnagyobb problémád, hogy szűz lányt keresel, maradjunk annyiban.
73/156 anonim válasza:
Gondolod, hogy egy szűz lány nem fogja levágni, hogy lúzer vagy? Vagy mi az indíték?
74/156 anonim válasza:
73. Dehogynem, azonnal leesik majd neki, akármilyen csaja is lesz, ha lesz.
75/156 A kérdező kommentje:
Srácok, inkább örülnétek, hogy itt letudjátok vezetni (veszélytelenül) a frusztrációtokból eredő stresszt. ;)
Néhányan már a kérdésre is válaszoltak. Köszönöm! Csak így tovább! :)
2021. dec. 7. 07:17
76/156 anonim válasza:
Egyszer olvastam itt egy kérdést, ahol barátunk azon volt kiakadva, hogy a nők elvárják, hogy 30 évesen tapasztalt legyen az ágyban. Merthogy neki mégis honnan kellett volna ennyi idősen tapasztalatot szereznie. :D
77/156 A kérdező kommentje:
Úgy látszik vannak azért többen is akik azért megértenek.
Például ezt az üzenetet kaptam itt:
"Ha komolyan gondoltad, büszke lehetsz magadra, nem csak mész a farkincád után, mint a többi kiskandúr.
Azért dühít ez embereket, mert a saját hitványságuk, elvtelenségük ebben a kontrasztban jobban látszik..."
"Sok türelmet és sikert a kereséshez!"
40, F
Ezúton is köszönöm a biztatást!
:-)
2021. dec. 13. 07:47
78/156 anonim válasza:
amúgy lehet jobban jársz, ha nem árulod el, hogy szűz vagy. csak utólag.
79/156 anonim válasza:
Nem hülyeség, én is így vagyok ezzel
80/156 anonim válasza:
Hát barátom, azt hiszem te nő nélkül fogsz megöreedni, ha továbbra is tartod ezt a feltételed. Egyszerűen lehetetlen így találni valakit, hogy csak szűz lányt keresel. Kiírod egy társkeresőre hogy csak szüzek jelentkezzenek? Hát úgy sem fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!