Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Olyan nagy bűn, hogy szűz barátnőt szeretnék? F
Úgyse veszed észre, hogy szűz vagy nem.
Amúgy miért akarsz egy lelki beteg, problémás nőt?
Aki huszonévesen nő létére szűz, az nem egészséges, vagy lelkileg vagy fizikailag. És nyugodtan lehet lepontozni.
"Amúgy miért akarsz egy lelki beteg, problémás nőt?"
na miért, na miért
mert a kérdezővel biztos minden tökéletesen rendben
Te dolgod, de a szűz csajoknak se szokott ez szimpi lenni csomószor.
Szerinted érték, szerintük nem, mert ők őszinte szeretetre vágynak, nem pedig olyanra, ami feltételhez kötött.
Ismerkedsz egy csajjal, minden klappol, nagyon tetszik, aztán ha nem szűz meg akkor kuka? Hol itt a személyiség értéke?
Sose lennék olyan férfivel, aki a szüzet látja bennem, hiába magyarázod, hogy így se felel meg akárki. Nekem nem olyan fontos a szüzességem, hogy emiatt piedesztára emeljen egy férfi, én szeretve akarok lenni, tiszteljen és szeretetből becsüljön meg, kvázi emiatt emeljen piedesztára.
Lehet találnál magadhoz illő lányt, hasonló gondolkodással, bűnnek nyilván nem bűn, a te dolgod.
Azt megértem ha egy pasi azt szeretné ha az akivel komolyabban ismerkedik ne 100 kapcsolaton legyen túl huszonévesen. Azt viszont nem értem,hogy miért is kell szűznek lennie, és ezt honnan is tudod meg?Az első/második találkozáson már erre rákérdezel?Vagy ismerkedtek, még akár szimpatikus is, és ha kiderül ez a többedig találkozásnál ejted?
Huszonévesen ezt ne várd el, ha kb 18 évesen ismerkedsz még valahol jogos, de ennyi idősen már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!