Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként az accelerationism -ot, vagy az erkölcsi fölényt támogatjátok?
Ide másoltam az egyik válaszomat, mivel nincs kedvem még egyszer leírni:
"Amíg nem érzem közvetlenül saját bőrömön a problémát, addig nem érint.
Ez a hozzáállás egyébként nem csak a párkapcsolati piacon jellemző, hanem mindenhol máshol is. Amíg nem érezzük közvetlenül a saját például a globális felmelegedés hatásait, továbbra is venni fogjuk a slágernek számító benzinzabáló városi terepjárokat még 600 forintos benzinárnál is. Amíg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy nem tudunk magunknak lakást venni, az ingatlanárak is emelkedhetnek nyugodtan tovább, mert hogy kemény munka meg piac ugye."
Láthatjuk, hogy Magyarországon a párkapcsolati piaci problémák egyelőre nem ütik meg azt a tresholdot, hogy a férfiak többsége beismerje, hogy egyáltalán létezik a probléma, így egyelőre a politikai életben sem jelenik meg. Ha az ingatlanpiacról és a globális felmelegedésről van szó, ott a helyzet annyiban jobb, hogy már beszélnek róla, ugyanakkor a tényleges tettekig még itt se jutottunk el.
A mindennapi életben egy incelnek két lehetősége van:
1. Erkölcsi fölény. Megmutatni a lakosság többi részének, hogy az incel az, akit valóban érdekelnek ezek a problémák és tesz is ellenük. Ez a gyakorlatban vegán életmódot, kevesebb műanyag használatát és autómentes életet jelent.
2. Mivel tudjuk, hogy úgyse fog történni semmi, amíg a probléma komolyabbá nem vállik, megpróbáljuk felgyorsítani a rothadást. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lájkokat/követéseket adunk a nőknek instán, igénybe vesszük a dráguló prostitúciót, miközben fizetünk a nőknek onlyfans -on. Veszünk egy v8 -as kocsit, ami a lehető legtöbb benzint fogyasztja és azzal járunk munkába nap mint nap.
#69, persze, én ezt számításba szoktam venni. Nekem nem azzal van bajom, ha valaki nyitott a konteókra, hanem azzal, ha valaki mindent elhisz, ami úgy kezdődik, hogy "ezt akarják eltitkolni előled".
"ilyen állításra konkrétan nem is emlékszem."
Konkrétan nem, ugyanakkor általában az incel narratíva a fórumokon az, hogy a világ szar, mert a nők segge ki van nyalvay ezért a tisztességes pasiknak nem jut szex.
Mint mondtam, ez egy sztereotípia a fejemben, amennyiben rád ez nem áll, úgy ne vedd magadra.
"Ezenfelül ajánlani tudom 69#-et, mert nem csak mi tévedhetünk ám!"
Ez is tipikus: én nem mondtam olyat, hogy csak ti tévedhettek. Számomra ez nem vagy-vagy, hanem is-is. :)
24
Ha ez igaz, akkor tedd össze a két kezedet! A másik véglet ezerszer rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!