Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként az accelerationism -ot, vagy az erkölcsi fölényt támogatjátok?
Ide másoltam az egyik válaszomat, mivel nincs kedvem még egyszer leírni:
"Amíg nem érzem közvetlenül saját bőrömön a problémát, addig nem érint.
Ez a hozzáállás egyébként nem csak a párkapcsolati piacon jellemző, hanem mindenhol máshol is. Amíg nem érezzük közvetlenül a saját például a globális felmelegedés hatásait, továbbra is venni fogjuk a slágernek számító benzinzabáló városi terepjárokat még 600 forintos benzinárnál is. Amíg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy nem tudunk magunknak lakást venni, az ingatlanárak is emelkedhetnek nyugodtan tovább, mert hogy kemény munka meg piac ugye."
Láthatjuk, hogy Magyarországon a párkapcsolati piaci problémák egyelőre nem ütik meg azt a tresholdot, hogy a férfiak többsége beismerje, hogy egyáltalán létezik a probléma, így egyelőre a politikai életben sem jelenik meg. Ha az ingatlanpiacról és a globális felmelegedésről van szó, ott a helyzet annyiban jobb, hogy már beszélnek róla, ugyanakkor a tényleges tettekig még itt se jutottunk el.
A mindennapi életben egy incelnek két lehetősége van:
1. Erkölcsi fölény. Megmutatni a lakosság többi részének, hogy az incel az, akit valóban érdekelnek ezek a problémák és tesz is ellenük. Ez a gyakorlatban vegán életmódot, kevesebb műanyag használatát és autómentes életet jelent.
2. Mivel tudjuk, hogy úgyse fog történni semmi, amíg a probléma komolyabbá nem vállik, megpróbáljuk felgyorsítani a rothadást. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lájkokat/követéseket adunk a nőknek instán, igénybe vesszük a dráguló prostitúciót, miközben fizetünk a nőknek onlyfans -on. Veszünk egy v8 -as kocsit, ami a lehető legtöbb benzint fogyasztja és azzal járunk munkába nap mint nap.
30: es akkor mivan?? a kenyer ara is novekszik baszki, meg a lakhatasa is, miert pont a prostik ara stagnalna?! plane, hogy egyre nagyobb irantuk a kereslet. ha nem telik ra, keress jobban fizeto munkat.
de ennek meg mibdig semmi koze a ‘fold megmentesehez’.
"plane, hogy egyre nagyobb irantuk a kereslet":
Igen, mert egyre rosszabb a helyzete a férfiaknak a párkapcsolati piacon. Egyre több az incel és egyre nehezebb matchelni.
32
"egyre nehezebb matchelni."
A tinder nem reprezentálja a valóságot, és messze nem csak ott lehet ismerkedni..
66 millió felhasználója van, ebből 78,1% férfi, 21,9% nő.
Ezekből a számokból következtetve minden nőre kb 3 pasi jut. Persze, hogy válogatnak a nők ott, és persze, hogy rengeteg férfi sikertelen.
És azt tegyük hozzá, hogy rengeteg kamu profil, és az app által létrehozott bot van.
Tehát a tinder nem a valóság!!
"Egyre több az incel"
Nagyon sok embernek még csak fogalma sincs, hogy létezik ez a szó. Én is mindig csak itt gyakorin szoktam találkozni vele, a normális hírportálok se közölnek az incelekkel kapcsolatban semmit.
Ha random emberektől megkérdeznéd az utcán hogy mit jelent, 95%-uk csak pislogna.
Ha ez valós, létező probléma lenne akkor legalább hírértéke lenne a dolognak, de még az sincs.
"Ha ez valós, létező probléma lenne akkor legalább hírértéke lenne a dolognak, de még az sincs.":
https://www.youtube.com/watch?v=sxPWalFdz68&t=3s
Akkor itt mi történik? Én egyébként azzal kezdtem, hogy Tinder teszteket csináltam más profilokkal, miután a sajátom nem volt sikeres. Utána mentem csak fel az internetre magyarázatért, amire egyedül a blackpill content volt képes, miközben azt tapasztaltam, hogy a fősodrású média egyszerűen tagadja a problémát, ahogy ti is.
"Ezekből a számokból következtetve minden nőre kb 3 pasi jut. Persze, hogy válogatnak a nők ott, és persze, hogy rengeteg férfi sikertelen.":
Ha csak ennyi lenne a gond, nem lenne ekkora különbség a sikeres és sikertelen férfiak között még így se.
"A tinder nem reprezentálja a valóságot, és messze nem csak ott lehet ismerkedni..":
Ez meg baromság. (Nyugaton) A párkapcsolatok 1/3 -a online születik, tehát a valóság minimum 1/3 -áról van szó. Azt is végig kell gondolni, hogy jellemzően kik mennek fel Tinderre... Többségében olyan férfiak, akiknek a való életben nem sikerült. Nekem is kellett vagy 6 év, hogy végre rávegyem magam erre a "lúzerségre".
"Ha ez valós, létező probléma lenne akkor legalább hírértéke lenne a dolognak":
Egy feminista társadalomban élünk, ahol a férfiaknak nem lehetnek problémái, mert az szembe menne a liberális vallással. Sajnos a konzervatívok is hasonlóan gondolkodnak, mert ők meg az egójukat féltik. A férfi egó az oka annak is, hogy a mgtow contentek ilyen sok nézettséget kapnak, szemben az incellel.
De a tindernek 66 millió felhasználója van, ebből 78,1% férfi, 21,9% nő.
Ezekből a számokból következtetve minden nőre kb 3 pasi jut Tinderen. Persze, hogy válogatnak ott a nők. Mert megtehetik..
Arról nem a nők tehetnek, hogyha egy nő kirak magáról egy képet, akkor sok férfi (nyilván nem az összes) máris ott tobzódik és nyáladzik rá. Talán nem kéne ezt csinálni.
38: Lehetséges és ez a második válaszom. Erkölcsi fölényt mutatok azzal, hogy megpróbálok úgy viselkedni, hogy jobb legyen a világ, annak ellenére, hogy a többség nem tart össze és csak egyre rosszabbá teszi a világot.
A másik lehetőség, hogy én is beállok simpelni, meg fizetni onlyfans -on, így segítve, hogy a többi férfinak is többet kelljen fizetnie és még rosszabb legyen az életük, hátha úgy felébrednek végre.
38
Tegyük hozzá, vannak közöttük akik párkapcsolatban, illetve házasságban élnek..mielőtt jönne a kérdező azzal, hogy csak szerencsétlen incelek akik csak próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!