Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelként az accelerationism...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelként az accelerationism -ot, vagy az erkölcsi fölényt támogatjátok?

Figyelt kérdés

Ide másoltam az egyik válaszomat, mivel nincs kedvem még egyszer leírni:

"Amíg nem érzem közvetlenül saját bőrömön a problémát, addig nem érint.

Ez a hozzáállás egyébként nem csak a párkapcsolati piacon jellemző, hanem mindenhol máshol is. Amíg nem érezzük közvetlenül a saját például a globális felmelegedés hatásait, továbbra is venni fogjuk a slágernek számító benzinzabáló városi terepjárokat még 600 forintos benzinárnál is. Amíg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy nem tudunk magunknak lakást venni, az ingatlanárak is emelkedhetnek nyugodtan tovább, mert hogy kemény munka meg piac ugye."

Láthatjuk, hogy Magyarországon a párkapcsolati piaci problémák egyelőre nem ütik meg azt a tresholdot, hogy a férfiak többsége beismerje, hogy egyáltalán létezik a probléma, így egyelőre a politikai életben sem jelenik meg. Ha az ingatlanpiacról és a globális felmelegedésről van szó, ott a helyzet annyiban jobb, hogy már beszélnek róla, ugyanakkor a tényleges tettekig még itt se jutottunk el.

A mindennapi életben egy incelnek két lehetősége van:

1. Erkölcsi fölény. Megmutatni a lakosság többi részének, hogy az incel az, akit valóban érdekelnek ezek a problémák és tesz is ellenük. Ez a gyakorlatban vegán életmódot, kevesebb műanyag használatát és autómentes életet jelent.

2. Mivel tudjuk, hogy úgyse fog történni semmi, amíg a probléma komolyabbá nem vállik, megpróbáljuk felgyorsítani a rothadást. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lájkokat/követéseket adunk a nőknek instán, igénybe vesszük a dráguló prostitúciót, miközben fizetünk a nőknek onlyfans -on. Veszünk egy v8 -as kocsit, ami a lehető legtöbb benzint fogyasztja és azzal járunk munkába nap mint nap.

2021. nov. 19. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
63%
Éppen befejeztem a késői vacsorát, meg kell állapítanom, nagyon finom lett a vadas.
2021. nov. 20. 00:18
 12/72 A kérdező kommentje:
11: Nem nektek szólt a kérdés és nem is trollkodásnak szántam, ha erre célzol.
2021. nov. 20. 00:19
 13/72 anonim ***** válasza:
88%

Hm, talán el kéne gondolkozni, hogy milyen olyasmiket írtok, amikre felfigyelhetnek a hatóságok, nem gondolod?

2021. nov. 20. 00:20
 14/72 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem incel fórum, csak ellepték az incelek, bár az is benne van a pakliban, hogy olyan 5-6 incel ember lehet az, aki az összes kérdést kiírja, + a trollok, akik csak komolytalan emberek.

Ez a Felnőtt párkapcsolatok rovat, amihez az inceleknek a gondolkodásukból kifolyólag nincs köze. És van egy olyan gondolatom is, hogy szándékosan vagytok itt, mert itt legalább figyelemet kaptok, egymással meg nem tudnátok mit kezdeni.

Semmiképp sem vagyok felsőbbrendű, mert nem használok autót. Azért nincs kocsim, mert még nincs jogosítványom, és jelenleg az autóvásárlás sem aktuális nálam, ahhoz kell majd pénzt gyűjtenem. A jövőben azonban szeretnék majd autót, jogsit én is.

A vegetáriánus életmódom sem tesz felsőbbrendűvé. Korábban adventista voltam, ott találkoztam ezzel az életmóddal, és miután otthagytam az adventizmust, a vegetáriánus életmódot meghagytam magamnak egészségügyi okok miatt. Nincs mögötte semmilyen filozófia.

Aki húst fogyaszt, azt semmivel sem alábbvaló, mint én.

2021. nov. 20. 00:22
 15/72 A kérdező kommentje:
Ez a társkeresési problémák kategória. A kérdésem társkeresési problémákról szól.
2021. nov. 20. 00:25
 16/72 A kérdező kommentje:

"Azért nincs kocsim, mert még nincs jogosítványom, és jelenleg az autóvásárlás sem aktuális nálam, ahhoz kell majd pénzt gyűjtenem. A jövőben azonban szeretnék majd autót, jogsit én is.":

Az unokádnak meg majd nem csak autója, de jövője sem lesz.

2021. nov. 20. 00:26
 17/72 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán meg lehet menekülni a hatóságok elől az ott megjelent kommentelők által leírt tartalmak miatt."

Halkan jegyzem meg, hogy a hatóság erre az oldalra is felfigyelhet. Kerültek már innen, a gyakorikerdesekről is bíróság elé:

[link]

Tehát ha olyasmit ír valaki, akkor a rendőrség kopogtathat az ajtón a GYIK-es kommentek, levélvátások miatt is.

2021. nov. 20. 00:29
 18/72 anonim ***** válasza:
94%

"Ez a társkeresési problémák kategória. A kérdésem társkeresési problémákról szól."

Csakhogy az incelek ideológia nem arról szól, hogyan oldjuk meg a társkeresési problémákat, hanem erről:

[link]

Ennek meg semmi köze ahhoz, ami ebbe a rovatba kellene, hogy kerüljön.

2021. nov. 20. 00:33
 19/72 A kérdező kommentje:

"Csakhogy az incelek ideológia nem arról szól, hogyan oldjuk meg a társkeresési problémákat, hanem erről":

Nincs incel ideológia, miden incel más egy kicsit és máshogy látja a valóságot.

2021. nov. 20. 00:34
 20/72 A kérdező kommentje:
Még az én nézeteim is változnak. Korábban én is írtam ide ilyen nőgyülölő dolgokat, de már megváltoztam.
2021. nov. 20. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!