Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként az accelerationism -ot, vagy az erkölcsi fölényt támogatjátok?
Ide másoltam az egyik válaszomat, mivel nincs kedvem még egyszer leírni:
"Amíg nem érzem közvetlenül saját bőrömön a problémát, addig nem érint.
Ez a hozzáállás egyébként nem csak a párkapcsolati piacon jellemző, hanem mindenhol máshol is. Amíg nem érezzük közvetlenül a saját például a globális felmelegedés hatásait, továbbra is venni fogjuk a slágernek számító benzinzabáló városi terepjárokat még 600 forintos benzinárnál is. Amíg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy nem tudunk magunknak lakást venni, az ingatlanárak is emelkedhetnek nyugodtan tovább, mert hogy kemény munka meg piac ugye."
Láthatjuk, hogy Magyarországon a párkapcsolati piaci problémák egyelőre nem ütik meg azt a tresholdot, hogy a férfiak többsége beismerje, hogy egyáltalán létezik a probléma, így egyelőre a politikai életben sem jelenik meg. Ha az ingatlanpiacról és a globális felmelegedésről van szó, ott a helyzet annyiban jobb, hogy már beszélnek róla, ugyanakkor a tényleges tettekig még itt se jutottunk el.
A mindennapi életben egy incelnek két lehetősége van:
1. Erkölcsi fölény. Megmutatni a lakosság többi részének, hogy az incel az, akit valóban érdekelnek ezek a problémák és tesz is ellenük. Ez a gyakorlatban vegán életmódot, kevesebb műanyag használatát és autómentes életet jelent.
2. Mivel tudjuk, hogy úgyse fog történni semmi, amíg a probléma komolyabbá nem vállik, megpróbáljuk felgyorsítani a rothadást. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lájkokat/követéseket adunk a nőknek instán, igénybe vesszük a dráguló prostitúciót, miközben fizetünk a nőknek onlyfans -on. Veszünk egy v8 -as kocsit, ami a lehető legtöbb benzint fogyasztja és azzal járunk munkába nap mint nap.
A környezettudatos viselkedésnek mégis mi köze a párkapcsolatokhoz? A párommal napi szinten lefekszünk, emellett kifejezetten védjük a környezetünket, nem egyszer voltunk nem egy országban voltunk különböző környezet- és állatvédelmi önkéntes programokon.
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Te se tudod, mi?
40: Talán mert a felesége már nem akar vele szexelni havonta egynél többször. Rengeteg ilyen kapcsolat van sajnos és sok pár azzal magyarázza, hogy a feleségnek egyszerűen nincs kedve. Valójában inkább az történt, hogy az infláció miatt a férfi értéke már nem elég.
41: Mindkettő komoly probléma.
- Ha nem oldjuk meg a globális felmelegedést, 20 -30 év múlva összeomlik a jelenlegi társadalom.
- Ha nem oldjuk meg a párkapcsolati piaci infláció problémáját, 10 -15 év múlva összeomlik a jelenlegi társadalom.
Infláció, te jó ég. Szerintem vicces, hogy az incelek olyan témában (nők, kapcsolatok) osztják az észt, amihez saját definíciójuk alapján sincs a világon sem közük, sem tapasztalatuk.
Férfiként engem néha komolyan megmosolyogtat..:D
"- Ha nem oldjuk meg a globális felmelegedést, 20 -30 év múlva összeomlik a jelenlegi társadalom.":
Ugyanakkor, ha ezt fel tudjuk gyorsítani valahogy, az összeomlás után ugye helyreállhat a párkapcsolati piaci infláció problémája.
A szex meg a csók nem számít, ezeket bárki elérheti. Volt valaha tartós kapcsolatot egy nővel, tehát hogy hetekig, hónapokig, esetleg évekig együtt voltatok?
Ez olyan, mintha én nekiálltam volna a B kategóriás jogosítványnak de nem sikerült, mert balfasz voltam ráadásul a 2 év is letelt és nem álltam neki újra. Gyakorlatilag már vezettem, ültem volán mögött csak nem sikerült megszerezni a jogosítványt.
Ebben az esetben én is kezdjek el okoskodni, hogy hogyan kéne autót vezetni?
Mert hol tudnék én bármi hasznosat mondani a témával kapcsolatban?
Te 2x szexeltél, 11x smároltál de ez lóf@asz (A jogsis példára gondolj). Nincs benne tapasztalatod, hogy hogyan kell tartósan megszerezni egy nőt, vagy akár csak a figyelmüket felkelteni.
"Ebben az esetben én is kezdjek el okoskodni, hogy hogyan kéne autót vezetni?"
Nem, de elmeselheted, hogy mi volt a PAV IV-en, meg hogy memmyire korruptak a vizsgabiztosok :)
37F incel
"A szex meg a csók nem számít, ezeket bárki elérheti.":
Az első 10 csókhoz oda kellett mennem kb 200 nőhöz, tehát ha nem vagy Chad, ez nagyon nem igaz. A második szexet egy kéthetes kapcsolat követte, de a lánnyal nem illettünk össze (100kg volt, azonban még csak nem is ezért dobtam, hanem a trash magyar borsodi rap miatt.
Az utolsó csók már a blackpill megtalálása után volt. Looksmax + leanmax + beardmax + öltözködés + soft geomax (vasárnap este mentem ki, amikor a férfiak dolgoznak, de a turista lányok itt vannak).
Miért és hogyan omlana össze a társadalom csak azért, mert szingli vagy? Illetve szerinted mit kéne tenni ez ellen? Konkrét példákkal.
"Nekem van tapasztalatom nőkkel. Az életem folyamán 2x szexeltem és most volt nyáron a 11edik smárolásom"
Öcskös, nekem semmi tapasztalatod nincs a nőkkel. Eleve szánalmas, hogy ezt így nyilván tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!