Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erkölcsileg mennyire elítélhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erkölcsileg mennyire elítélhető ha 28 évesen azért vagyok egy 52 éves nővel, mert van családi háza, kocsija,és hozzám képest vagyonos?

Figyelt kérdés

Szeretem ezt azért hozzá kell írnom.

De egyfajta pár éjszakás kapcsolatnak indult, mert akkoriban vált el, nekem nem volt barátnőm.Egyszerű borsodi gyerek voltam, a nagyvárosban.Lehet észrevette rajtam, de sportoltam és adtam magamra.

Igazából idővel egymásba szerettünk.De én egy szobát béreltem, ő meg váláskor kapott autót, családi házat, nyaralót.Mindketten átgondoltuk ezt párszor volt hogy olvastam a messenger beszélgetéseiben, hogy rólam írtak a barátnőivel, sokszor kiemelve, hogy semmim nincs, de mégis szeret.

Akkor szoktam elgondolkodni a kapcsolaton, mikor megyünk az utcán, és látom hogy fiatal lányok megnéznek, és átnézek magam mellé akkor látom hogy van velem a párom, de kicsit idősebb.Vagy edzőteremben, mikor bepróbálkoznak a fiatalabb lányok, sokszor eszembe jut, hogy mindezt feláldoztam egy jóval idősebb nőért.

Volt már valaki ilyen erkölcsi válságban?

2021. szept. 12. 14:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

"De én egy szobát béreltem, ő meg váláskor kapott autót, családi házat, nyaralót."

Sneki nem "kap" semmit. Osztoznak a közös vagyonon, vagy az övé marad az, ami magánvagyonnak számít.

2021. szept. 12. 14:52
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
Nem elítélendő, SOK, NAGYON SOK nő csinálja ezt.
2021. szept. 12. 14:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel gond, így jól jártok mind a ketten. 50/N
2021. szept. 12. 15:06
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Azért vagy elítélhető, mert borítékolható, hogy hamarosan csalni fogod, és nem fog érdekelni, hogy átvered őt is, és a szeretőd is.

Vagy becsüld meg, mert az életben nem lesz ilyen jó dolgod, vagy hagyd el, ha neked vele lenni ekkora áldozat.

Úgy vele lenni, hogy nem tiszteled, nem becsülöd, és nem nyújtod a kapcsolatban a "rád eső részt", nettó kihasználás.

2021. szept. 12. 15:07
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
A párod korától független az a tény, hogy te már kifelé kacsintgatsz. Jobban járnál, ha szakítanál és olyan nővel lennél, akivel nem egyfajta "áldozathozatal" kapcsolatban lenni. A hideg kiráz az ilyen kapcsolattól.
2021. szept. 12. 15:22
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
"Nem elítélendő, SOK, NAGYON SOK nő csinálja ezt." Na a mamahoteles élősködő megszólalt...
2021. szept. 12. 15:31
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
50 éves nő vagyok. Sosem költöznék össze egy huszonéves pasival. Nem azt mondom,hogy maga a viszony elítélendő hanem az,ahogy ezt mindketten kezelitek. Ő kiemeli,hogy Neked nincs semmid,Te pedig hozzáköltöztél a semmiből. Ez megalázó mindkettőtök részéről és ennek van jelentősége.
2021. szept. 12. 15:41
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Én most 40 évesen is simán belemennék egy ilyen kapcsolatba, ha nem lennék férjnél és lenne sok pénzem.
2021. szept. 12. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Hasznos kategória….
2021. szept. 12. 17:08
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Azok a lányok, akik megnéznek, lehet nagyon nem akarnának tőled semmit, ha egyszerű borsodi melósként egy bérelt szobában laknál szegényként. Elég szánalmas, mert te is érzed, hogy feláldoztad magad a pénzért. A barátnőd is szánalmas, hogy nem inkább egy olyan pasival van, aki tényleg szereti, hanem egy pénzen vásárolt kisfiúval csapja be magát.
2021. szept. 12. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!