Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg mennyire elítélhető ha 28 évesen azért vagyok egy 52 éves nővel, mert van családi háza, kocsija,és hozzám képest vagyonos?
Szeretem ezt azért hozzá kell írnom.
De egyfajta pár éjszakás kapcsolatnak indult, mert akkoriban vált el, nekem nem volt barátnőm.Egyszerű borsodi gyerek voltam, a nagyvárosban.Lehet észrevette rajtam, de sportoltam és adtam magamra.
Igazából idővel egymásba szerettünk.De én egy szobát béreltem, ő meg váláskor kapott autót, családi házat, nyaralót.Mindketten átgondoltuk ezt párszor volt hogy olvastam a messenger beszélgetéseiben, hogy rólam írtak a barátnőivel, sokszor kiemelve, hogy semmim nincs, de mégis szeret.
Akkor szoktam elgondolkodni a kapcsolaton, mikor megyünk az utcán, és látom hogy fiatal lányok megnéznek, és átnézek magam mellé akkor látom hogy van velem a párom, de kicsit idősebb.Vagy edzőteremben, mikor bepróbálkoznak a fiatalabb lányok, sokszor eszembe jut, hogy mindezt feláldoztam egy jóval idősebb nőért.
Volt már valaki ilyen erkölcsi válságban?
#12: Jól néz ki, nem kopasz, pocakos, plöttyedt.
Másrészt azért közel a 30-hoz senki nem gyerek, és mert fiatal, nem lesz butább, rosszabb, bármilyenebb. A nő feltehetően nem élete párját látja benne, hanem csak jól érzi magát. Mi ebben a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!