Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként az accelerationism -ot, vagy az erkölcsi fölényt támogatjátok?
Ide másoltam az egyik válaszomat, mivel nincs kedvem még egyszer leírni:
"Amíg nem érzem közvetlenül saját bőrömön a problémát, addig nem érint.
Ez a hozzáállás egyébként nem csak a párkapcsolati piacon jellemző, hanem mindenhol máshol is. Amíg nem érezzük közvetlenül a saját például a globális felmelegedés hatásait, továbbra is venni fogjuk a slágernek számító benzinzabáló városi terepjárokat még 600 forintos benzinárnál is. Amíg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy nem tudunk magunknak lakást venni, az ingatlanárak is emelkedhetnek nyugodtan tovább, mert hogy kemény munka meg piac ugye."
Láthatjuk, hogy Magyarországon a párkapcsolati piaci problémák egyelőre nem ütik meg azt a tresholdot, hogy a férfiak többsége beismerje, hogy egyáltalán létezik a probléma, így egyelőre a politikai életben sem jelenik meg. Ha az ingatlanpiacról és a globális felmelegedésről van szó, ott a helyzet annyiban jobb, hogy már beszélnek róla, ugyanakkor a tényleges tettekig még itt se jutottunk el.
A mindennapi életben egy incelnek két lehetősége van:
1. Erkölcsi fölény. Megmutatni a lakosság többi részének, hogy az incel az, akit valóban érdekelnek ezek a problémák és tesz is ellenük. Ez a gyakorlatban vegán életmódot, kevesebb műanyag használatát és autómentes életet jelent.
2. Mivel tudjuk, hogy úgyse fog történni semmi, amíg a probléma komolyabbá nem vállik, megpróbáljuk felgyorsítani a rothadást. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lájkokat/követéseket adunk a nőknek instán, igénybe vesszük a dráguló prostitúciót, miközben fizetünk a nőknek onlyfans -on. Veszünk egy v8 -as kocsit, ami a lehető legtöbb benzint fogyasztja és azzal járunk munkába nap mint nap.
"Amíg nem érzem közvetlenül saját bőrömön a problémát, addig nem érint."
32 éves férfiként írom hogy engem spec nagyon irritál, hogy állandóan nekem kell lekoptatnom a nőket. Már nekem ciki, hogy mit mondjak.
Alap szituáció tetszünk a csajnak.
Van barátnőd ?
Nincs.
Nem szeretnél egyet ?
Nem !
Miért ?
Magánéleti okból.
Hát de ha meggondolnád magad.
Ez egyszerűen már fárasztó. Örülj neki hogy észre sem vesznek.
Ezek sajnalatos dolgok. En, egyszemelyben, annyit tudok tenni, hogy nem veszek uj cuccokat, laptopot, telefont is csak hasznaltan veszek, es evekig nyuzom. Amin irok, a harmadik kijelzot es a masodik aksit "eszi". Nem dobok ki semmi ilyet, addig javitom, amig lehet. Autot olyat vettem, amilyen a munkamhoz kell, sajnos, nem a legkornyezetkimelobb... De amig nem kellett auto a munkamhoz, a BKK volt az autom :)
Ja, meg van egy ketutemu veteran robogom, ami 6 loeros, vagyis alig fogyaszt.
Vagyis, amit meg tudok javitani, abbol mindenbol regit hasznalok.
37F incel
Érdekes a kérdés, amit kiírtál, csak éppen nem ez a valódi problémád, a kérdésed pedig már maga is egy burkolt csúsztatás.
A klasszikus incel probléma, hogy a párkeresés sikertelenségének okát nem magadban, hanem a világban keresed. Ezért keresel egy értéket, amit magadénak vallasz, a világból pedig hiányolsz, és ezt általánosítod mindenkire. Ezzel teremtesz magadnak egy olyan világképet, ami nem normális, és benne normálisként te leszel a relatíve nem normális.
Ezt én is sokszor csinálom, amikor nem akarok változtatni valamin. Pl amikor arrogáns bunkóként viselkedtem, és ezért attrocitás ért, olyankor hőbörögtem, hogy az emberek képmutatók, és nem bírják az egyenességet. Ugye nyilván ők a f.szok, nem én :).
Te sem azért vagy incel, mert klímatudatosság szempontjából példás életet élsz (tegyük fel, mert azért ez bonyolultabb), hanem valami másért. Ennek megfelelően a kérdésed sem releváns, semmi okod változtatni az életmódod ezen részén, így szavazni sem látom értelmét.
Még valami a világ hanyatlásáról: a világ változik, a változás pedig bonyolult téma. Eleve a változás oka az, hogy valami most nem jó, ami a hanyatlás érzését kelti. Az aktuális korban élőknek ez mindig rémisztő, de ez minden változó korban élőknek így van.
teljesen ossze vannak ott mosva a dolgok.
higy jon az ember szexualis elete a kornyezetvedelemhez es a tudatos eletmodhoz?? szexualitastol fuggoen mindenkinek arra kene torekednie egy idealis vilagban, hogy a leheto legkisebb legyen az okologiai labnyoma. nem csak az incelek tehetnek ezert, hanem mindenki, de nem azert, hogy erkolcsileg folenyben erezzuk magunkat, hanem mert ez a helyes viselkedes es ezt kell tenni.
az, hogy incelkent teszel ezekert a dolgokert, az mind szep es jo, de hasraesest nem kell varni.
azt meg nem ertem a nok lajkolgatasa es prostik igenybevetele hogy jon ide?! ezzekkel nem teszed tonkre a kornyezeted, emiatt nem kell aggodni. erkolcsileg sem leszel kevesebb, ha belajkolsz 3 cicababat instan.
torekedj a kornyezet vedelmere, mert az kozos ugy, de az baromira mindegy, hogy enmelett prostizol-e vagy fizetsz-e onlyfansen, mert a szexualis elet mindenkinek a maganugye.
"Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lájkokat/követéseket adunk a nőknek instán, igénybe vesszük a dráguló prostitúciót, miközben fizetünk a nőknek onlyfans -on"
:DD
Bolond vagy, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!