Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarják a férfiak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a férfiak olyan nők vonzalmát, akiket erkölcsileg megvetendőnek tartanak? Ha csak egy dugásra kellene nekik, akkor az nem degradálja le őket a megvetett nők szintjére?

Figyelt kérdés

2021. jún. 26. 21:04
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Természetesen nem minden férfira igaz a kérdés de a "bizonyos" szó véletlenül lemaradt
2021. jún. 26. 21:05
 2/20 anonim ***** válasza:
19%
Te vagy itt az erkölcsi mérce vagy mi a tököm? Neked nem kell olyan nő, akit megvetendőnek tartasz. Sokan viszont ettől okosabbak és nem ítélkeznek más emberek felett. Legyél te is okos, te se ítélj. Még a főnököd is megmondta, hogy ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2021. jún. 26. 21:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
#2: milyen főnök??? :O
2021. jún. 26. 21:19
 4/20 A kérdező kommentje:
#2-es szerintem kettőnk közül te ítélkezel, én csak szeretnék érteni egy jelenséget, mert irracionálisnak tartom, de lehet, hogy csak hülye vagyok hozzá.
2021. jún. 26. 21:30
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
valóban.
2021. jún. 26. 21:31
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Ugyanazért, amiért a sztárok is olyan emberekből élnek (fanatikus rajongók), akiket nem tartanak sokra (még ha PR-ból muszáj is ezt hazudniuk), illetve a munkáltatók is sokszor betanított csimpánzként (akinek még a pofája is nagy) tekintenek a munkavállalóikra, akiknek köszönhetik, hogy gazdagodnak.

Illetve amiért a politikusok is lenézik a választóikat.

Azért, mert a hatalom igazi íze nem az, amikor olyan valaki rendelődik alád, akit kedvelsz, emberként kezelsz, hiszen akit emberileg tisztelsz, azzal nem fogsz akármit megtenni, ott fair játékos vagy.

Viszont akit megvetsz, ott csak a törvény és a karhatalom gátol meg benne, hogy kiéld rajta minden vágyadat vagy akár elfojtott dühödet.

Többek között ezért lehet olyanokról olvasni időnként, mikor a feka bevándorló az egyik savval öntötte le a csaj arcát, a másik leharapta a mellbimbóit és a fél arcát, a harmadik megfojtotta, a negyedik 8 haverjával megerőszakolta, az ötödik meg simán csak tudatosan megfertőzte AIDS-szel. Mert mélyen elfojtott düh van bennük a rasszizmus és a társadalmi különbségek miatt. Akár jogos, akár nem.

Na ez az a hatalmi érzés, amire vágynak azok a férfiak, akik szeretnék, ha az aranyásó kacsaszájú nő annyira alárendelődne, mint teszi azt a Pumped Gabo meg Mr. Missh-féléknek.

Mert onnantól úgy éreznék magukat, mint Thanos a kövekkel. Még akkor is, ha nem csinálnak semmi törvényelleneset. Csak maga az érzés, hogy ott egy megvetett nő, aki önként odadobja magát darab húsként.

2021. jún. 26. 21:52
 7/20 A kérdező kommentje:

6-os köszönöm, tök jogos amit írsz, de arra próbalok rávilágítani, hogy ezek az emberek úgy beszélnek/gondolkoznak, mintha a megvetésük tárgya felett állnának erkölcsileg, holott ez nem így van - gyakran még a saját értékrendjük szerint sem.

Miért csapják be saját magukat, miért nem néznek szembe az igazsággal? Teljesen megérteném ha csak olyan emberekről lenne szó akik képtelenek az empatiára, de ezek az emberek fel vannak háborodva ha velük igazságtalanság vagy bármi rossz történik, míg ők piszta felsőbbrendüsegerzetből minimum érzemileg kizsákmányolnának valakit. A bosszú és az önzés nem etikus motivációk - nem csak szerintem, hanem a társadalom nagy részének értekrendje szerint.

2021. jún. 26. 22:09
 8/20 anonim ***** válasza:
50%

7: Más tudatszinten más a helyes.

Egyik tudatszinten a gyermekvállalás az érték, másikon a gyermektelenség.

egyiken a minél több gyermek, másikon a minél kevesebb.

Egyik tudatszinten az oltakozás, másikon az öngyógyítás és a mérgek kerülése.

Egyiken az ivás, másikon az abszcinencia.

Egyiken a szenvedés, másikon a gyönyör.

Stb.

2021. jún. 26. 22:35
 9/20 anonim ***** válasza:
62%
A férfiak azokat a nőket tartják megvetendőnek, akiket nem kaphatnak meg, hiába vonzódnak hozzájuk. Ezért kurvázzák le, gúnyolják, stb.
2021. jún. 26. 22:45
 10/20 A kérdező kommentje:

8-as köszönöm szépen a válaszodat, mert igazából tényleg az az oka, hogy ezek az emberek azért nem látják át a hibás gondolkodásukon alapuló döntéseiket és vágyaikat, mert nincsenek meg ehhez a megfelelő kompetenciáik.

Nem tudom hogyan nem jutott eszembe ez a tök egyszerű dolog, talán azért mert el akartam hinni, hogy minden emberben megvan a logikus következtetésre való minimális képesség, de a hülyeségem ellenére leesett, hogy ez nem így van.

#9 bár nekem jobban fekszik az előző válasz, borzasztóan érdekes a te elméleted is. Tehát ha jól értem, akkor nem kaphatnak meg valakit, ezért ledegradálják, hátha csökken tőle a vonzalmuk? Vagy csak kiélik a haragjukat?

Az az egy bajom ezzel, hogy ha az utóbbi érv igaz, akkor megint fennál az, hogy valójában erkölcsileg ők sem többek a megvetésük tárgyánál, és akkor megint ott tartunk, hogy tök feleslegesen emelik piedesztára magukat a másikkal szemben.

2021. jún. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!