Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek nagyon megvetendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon megvetendő dolog,ha egy férfi egy kétgyerekes férjes anyuka szeretője?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Hát azonkívül, hogy együtt feldúlják egy család életét, nem is tudom...
2021. máj. 6. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez mindig inkorrekt helyzetre adott inkorrekt válasz. Ebben sosincs győztes csak vedztesek.
2021. máj. 6. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Én megvetem azt, aki tudatosan szeretőnek áll - persze a megcsaló a nagyobb bűnös, de attól még a szeretőt is megvetem ebben a helyzetben.
2021. máj. 6. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

A mai vilagban mar mindenki elvált min egyszer, vagy mindenki csal mindenkit osszevissza.

Szoval az vesse az elso kovet..

2021. máj. 6. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Én a négyes válasszal értek egyet. Ez van. Ha lenne más, gondolom a szerető sem vetemedne ilyenre.
2021. máj. 6. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Semennyire, egy férfinek tökéletes lehet egy ilyen kapcsolat (gondolom én, mivel nő vagyok).
2021. máj. 6. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Egy szerető csak akkor jön képbe, ha otthon gáz van. Nagy gáz. Lehet ezt cifrázni, ez van

És az a durva, hogy hiába marad együtt a két fél, az már csak időhúzás. Ezekből mindig válás lesz és akkor bánják meg a megcsalók hogy nem léptek már jóval előbb. Időben

Mintha önként börtönben élnének

2021. máj. 6. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Minden helyzetfüggő. Ez így önmagában nem rossz.
2021. máj. 7. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, mert a szerető miatti bizalomvesztés miatt nagyot zuhan az esélye annak, hogy valaha helyrejöjjön egy család, viszont "szuper" példa a gyerekeknek meg kaphatok egy bosszúálló rokonságot. Persze lehet azzal jönni, hogy az már amúgy is kuka és a megcsalónak a felelőssége, de milyen ember már, akit nem zavar, hogy szégyellik, titkolják őt és hogy ő is eltitkolja mások előtt, hogy bocs, de vége a házasságodnak, csak még nem vetted észre. Ha annyira kuka meg annyira szeret, váljon el vagy beszélje meg a másikkal, hogy legyen nyitott az a házasság, aztán tárgyalhatunk. Nekem nem kellene se szerető, se olyan házas, aki kényelemből és gyávaságból szeretőt tartana, mert akkor velem is megcsinálhatja. Az meg kb. a bűnözők pszichológiája, hogy a világ úgyis rossz, akkor bármit megtehetsz, amíg nem büntetik vagy le nem buksz.
2021. aug. 15. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!