Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy ha szakít az ember a párjával mert nem működött párkapcsolatként, de utána testi kapcsolatot létesik vele, pedig már van új párja, ez ciki, gáz, szégyen, megvetendő, vagy törekedjünk arra, hogy többet ne forduljon elő?
Hát én voltam olyan pasival akivel minden passzolt, kivéve a szexet, nem voltunk összhangban.
De volt olyan is, akivel párkapcsolatot el sem tudtam volna képzelni, viszont a szexben baromi jó volt.
De az, hogy kapcsolat vége után szexelni az exxel, az gáz, meg ha úgy lett vége a kapcsolat, hogy csalódás, becsapott, stb, hiába lenne jó a szexben, már nem tudnék úgy vonzódni hozzá.
Ismerek olyat, aki az exférje szeretője 20 éve, tulajdonképpen fordult a kocka, a szeretőből lett feleséget csalja a régi feleséggel.
Szerintem ez egyik nőnek sem jó, csak a szemét pasinak. Mindegyiket kihasználja.
Olyat is ismerek, akik elváltak, de minden ünnepet együtt töltöttek, utazgattak, szabadok voltak, elszakadni sem tudtak egymástól, de együtt élni sem.
Lehet pl változatosság izgalma.
De amúgy amit valaki írt, arról eszembe jutott egy dal, hogy "Se veled,se nélküled..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!