Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire megvetendő, hogy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megvetendő, hogy 24 évesen szűz vagyok az alábbi okok miatt?

Figyelt kérdés
Világéletember kis termetű voltam. Minden évben a tornasor utolsó 3 embere között álltam és jelenleg sem jobb a helyzet. Emellett elképesztően vékony a péniszem. 3,5 cm vastag (és 15 cm hosszú, de az kevésbé számít) és olyan, mintha emiatt nem elégülnék ki rendesen még amikor legjobban maszturbálok sem. Korábban is volt egy kicsi, de most már kifejezetten nagy gátlás azzal kapcsolatban, hogy életem első csaja emiatt körberöhög és egy életre megaláz. A jéghely csúcsa pedig az, hogy 20-21 éves korom óta az egyetemen (de talán már középsuliban is) előjött egy szolidabb konstans szorongás, ami miatt már a libidóm is eléggé megcsappant. Állandóan fáradt és fásult vagyok, ismerkedni pedig nem nagyon tudok és merek. Emiatt csak 1-2 beszélgetőtársam van és így nem is szoktam járni bulikba/rendezvényekre ismerősökkel. Nagy ritkán érzek késztetést arra, hogy kiverjem, de ha igen, az is megtörténik egy 2-4 perc alatt. Jelenleg úgy látom, hogy soha nem lesz barátnőm, főleg, hogy ismét sokat kell tanulnom és az egész életem egy nagy kérdőjel (munkahely, megélhetés, szülőkkel való kapcsolat, magány stb.). Segíteni valószínűleg nem tudtok, inkább írjátok le, hogy mit gondoltok erről a helyzetről ezen pár sor tudatában. Ha lehet egy nemet és kort is írjatok. Köszi.

2017. szept. 28. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem megvetendő de ezzel a hozzáállással örökre szűz maradsz az is biztos...
2017. szept. 28. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj,ez nem elítélendő,de akkor is muszály lenne változnod. Nem írtad le,hogy bántott e valaki az alábbi dolgok miatt,ezért azt gondolom,hogy magadat teszed tönkre teljesen. Egyszerűen egy dolgot kellene,hogy csinálj: abbahagyni önmagad hibáztatását. El kell kezdened szeretni magad és elfogadni,hogy te így vagy értékes ember.

Amit még javaslok: keresd meg a saját stílusod (haj-öltözködés-viselkedés) mert egy olyan stílusban amit te képviselsz magabiztosabb vagy. Élj meg mindennap egy sikerélményt és koncentrálj arra. Esetleg még az,hogy olyan zenét hallgatsz ami pozitív dolgokról szól (a zenének ereje van). Amit pedig a legjobban javaslok:állj minden nap a tükör elé meztelenül és mondj el magadról 5 dolgot ami tetszik (minden nap mást). Ha ezeket betartod két hét után már magabiztos ember leszel! Ne add fel,és tégy a boldogságért!

2017. szept. 28. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ki kell lépned a komfortzónádból. Fel kell adnod a jelenlegi bebetonozódott viselkedésformádat, attitűdödet. Ez a változás persze fájdalommal és áldozatokkal fog járni, de ezek nélkül nincs változás. S mint tudjuk, csak a változás hozhat be új perspektívákat az életedbe. Szóval szerezz egy tűrhető melót, sporólj pár hónapig, majd cuccolj el otthonról. Ezt tedd meg indításnak. Közben elkezdhetsz sportolni is és kikérni emberek véleményét, hogy milyen öltözködési stílus állna jól neked. Küllemre is újulj meg! Jobban fogod érezni magad! Másrészről a cerkád miatt ne parázz, 15 az teljesen normális méret és még az átmérője is elmegy átlagosnak. Szóval no para! Növessz tököt és lépj előre! Hozz létre emelőhatást (tudományos neve). Ennek az a lényege, hogy erősítsd magadban, ha nem teszel most valamit magadért, akkor lesüllyedsz és még rosszabb lesz. Ilyen életet szeretnél? Motiváljon ez!
2017. szept. 28. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ajánlom neked Anthony Robbins könyveit, az emelőhatásról abban olvashatsz (Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást!), de a másik is remek (Egy barát üzenete).
2017. szept. 28. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

-Magasság, illetve hogy alacsony termetű vagy = kifogás

-ismerkedési szokásaid= ki kellene lépni a komfortzónádból, és nem bulikára,rendezvényekre koncentrálni mint ismerkedési lehetőség, továbbá össze vagy nőve az ismerősökkel? Egyedül nem tudsz elmenni ide-oda vagy mi?

péniszméret= kifogás. Te, meg úgy általában a férfiak, akkora drámát tudnak csinálni ebből, mint egy brazil szappanopera. Te fújod fel ezt a dolgot, de nagyon. Saját magadnak generálod a problémát, túlagyalod. Nem minden női hüvely egyforma. Más nők, más igények, más fizikai tulajdonságok stb Ha valaki kinevet, az az ő szegénységi bizonyítványa, tovább kell lépni.

Azt gondolom, hogy ha felhagysz az önmarcangolással, veszel egy mély levegőt és elkezdesz szélesebb körben ismerkedni, fogsz magadnak találni párt. Alacsony, nem 20 centis farokkal élő férfiaknak is van párja. Ha bezárkózol , sajnálod magad és feladod, akkor soha a büdös életben nem fogsz találni senkit.

Csak te tudsz változtatni az életeden, és a hozzáállásodon. Hajrá!

2017. szept. 28. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem semmi baj sincs veled. Te gondolod túl. Amúgy a pici vékonyságon túl ezer meg ezer férfias tulajdonsága van egy pasinak. Na a péniszméret meg aztán tutira nem érdekel legalábbis engem nem.

De mutatsz egy képet priviben?

2017. szept. 28. 22:32
 7/10 Noblesse Oblige ***** válasza:

Azt gondolom, hogy neked testkép zavarod, és fóbiáid vannak!

Ezen változtatni baromi nagy meló, és bizony... komfortzónát el kéne hagyni!

A mostani helyzeted olyan, hogy bezártad magad egy burokba. Nem konfrontálódtál, ki sem próbáltad az életet, eldöntötted, hogy ez van, ez vár rád... és milyen meglepő: tényleg! Ha ott maradsz a burokba és reszketsz a világtól akkor nem valóban ennél jobbra már nem számíthatsz az élettől. A tini kor azért van mert akkor kapjuk az első pofonokat, de fiatalként még felállunk, minél idősebbek vagyunk annál jobban megvisel az élet jobb horga (vagy ha balkezes, bal horga).

Ez nem megvetendő, csak sajnálatra méltó. Mint amikor egy szépen rajzoló ember hagyja magát lehúzni a süllyesztőbe, és sosem derül ki, hogy milyen jó festő, szobrász lett volna belőle.

2017. szept. 28. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar csak tèged.
2017. szept. 28. 23:28
 9/10 anonim válasza:

Ne parázz már rá erre a témára. Elfog jonni a te időd is.

Tessék én most 22 évesen vesztettem el. Na és most mi ebbe a szenzáció?

Ha a partner normalis akkor nincs miről beszelni. Hajrá!

2017. szept. 29. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:

A hozzáállásod miatt vagy szűz, ugyanis egy gátlásos, komplexusos emberre senkinek nincs szüksége.

Van nekem is nyomorom, nem akarok még egyet a nyakamba venni, plusz nem terapeuta hanem társ lennék a kapcsolatban :)

Exem amúgy kb. ugyanilyen volt mint te, hát nem csodálom, hogy 34 év alatt rajtam kívül egy futó kapcsolatocskája volt 19 évesen.

A páromnak meg - pedig nem 20+, és a 170 cm-t sem éri el - én az ötödik hosszútávú kapcsolata vagyok, mert nem nyavalyog, hanem kihozza magából a legtöbbet. Ennyi a titok ;)

2017. szept. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!