Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves lányként nagyon gáz, hogy még szűz vagyok?
Nekem nem baj.
Ha velem ismerkednél és tetszenél, akkor ugyanúgy kellenél.:)
Gáznak érzed? A te szexuális életed, bár ha lehetek őszinte, mint ahogy minden más területen, a szexnél is kell tapasztalat az egészséges fejlődéshez. Most gondolj bele, ha szűz vagy az azt jelenti, hogy semmi tapasztalatod nincs, nem tudod, hogy minek örül egy másik ember (férfi) így ha lesz egy társad akivel szexelni is fogsz, ő meg mondjuk kevésbé beszédes a vágyaival kapcsolatban, mint kéne, akkor lehetnek problémáitok...
Nem azt mondom, hogy ma veszítsd el, de azért akkora misztikuma nincs a szexnek, hogy örökre tartogatni kéne valamire.
Miért? Mi? Kinek?
Neked gáz?
Nem?
Akkor nem rohadtul mindegy hogy mások szerint ez milyen?
Volt nő ismerősöm aki még 40-hez közel is szűz volt.
Mert annyira nem érdekelte a dolog, teljesen hideg volt a férfiak felé. De attól jó fej volt.
Ha ez neki így jó, akkor legyen.
Nem gáz, de kimaradsz egy csomó jó dologból. Nem tudom milyen kapcsolataid voltak, de nekem ahol nincs szex az barátság/haverság.
N.
Én szívesen segítenék a problémádon:
egy diplomás, dolgozó, anyagilag független 28 éves vagyok
kedves és nagyon figyelmes :)
írj privit.... amúgy szerintem nem annyira gáz sokan járnak még ebben a cipőben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!