Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves lányként nagyon gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves lányként nagyon gáz, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Voltak kapcsolataim, de olyanok amikben nem becsültek meg engem már az elejétől fogva sem. Az egyik exem a mai napig írogat, vele eltudnám veszíteni, de nem szeretem őt.
2017. szept. 11. 14:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem volt még kapcsolatod. Ha nincs szexuális életed, az nem kapcsolat, de szerintem nem is nagyon vágysz rá, ha eddig még nem történt meg. Gondolom te vagy az a típus, akinek jó ha nincs szex, és nem baj ha van, de leginkább tökmindegy.
2017. szept. 11. 15:46
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy.
2017. szept. 11. 16:11
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Én is nagyon későn vesztettem el és ez hülyeség hogy aki eddig kibírja az nem vágyik rá igazából. Én is nagyon vágytam rá, minden nap kínlódtam de ha egyszer nem találkoztam olyannal akivel megtörténhetett volna....

Nem gáz, de ha tényleg szeretnéd akkor nap mint nap tenni kell érte, nagyon sokat ismerkedni. Van akinek elsőre összejön, valaki meg évekig ismizik és mégse sikerül. Most vagy feladod vagy addig keresgélsz amíg nem találsz egy megfelelő férfit.

Az se igaz hogy minden nő béna az elsőnél, valaki 20 éve szexel és még mindig csak egy darab fa, valaki meg az elsőnél is képes lazán, érzésből csinálni. Nyilván később fejlődik benne az ember de hogy ki mit tud nyújtani az ágyban az nem csak az évektől meg az aktusok számától függ!

2017. szept. 11. 16:33
 14/23 anonim ***** válasza:
67%

13#-asnak adok igazat. Én is nagyon sokáig szűz voltam, aztán most a párom nem győz dícsérni, hogy mennyire jól bánok a férfiasságával és hogy ki se nézné belőlem senki. Pedig volt már jópár nő (akik kamaszként vesztették el a szüzességüket) az életében előttem, akik orálisan kényeztették őt, mégis azt mondja, hogy mindegyiket magasan verem. Ehhez érzék kell.

És az sem igaz, hogy az "idős" szűzek nem kívánják a szexet. Nagyon is, de én sem fogok az első utcán szembejövő férfival lefeküdni, csak hogy ne legyek szűz. Akkor is kívántam a szexet és most is nagyon, a pasim legnagyobb örömére. Még sosem utasítottam vissza a közeledését, van mit bepótolni. :D

2017. szept. 11. 16:48
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
a te dolgod, de az, hogy éretlenül állsz a kérdés előtt 26 évesen az gáz (nem írtam el éretlent és nem értetlent akartam írni!)
2017. szept. 11. 17:30
 16/23 anonim ***** válasza:
28%

Nálam picit riszató lenne. Nem pont azért mert szűz vagy, az a része magánügy, inkább a mögötte húzódó okok.

Én ugyanis egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy egy felnőttnek mondható 26 éves nőt egyáltalán ne érdekeljen a szexualitás, hogy ne kaparja mondjuk a falat, ha már régebb óta (vagy egyáltalán) nem volt semmi intim dolog az életében.

Ez ugyanúgy hozzátartozik szerintem egy egészséges felnőtt ember szükségleteihez mint mondjuk az evés vagy alvás.

Ennél fogva zavarna mondjuk, hogy ugyan mit gondolhat. Vajon úgy hiszi, hogy salamon kincsét őrzi a lábai között és évekig tartó kitartó udvarlási fázis után tud csak annyira megbízni valakiben, hogy levegye előtte a melltartóját? Köszönöm, de ha így van akkor ebből szerintem nem kérnék.

Már alapból azt sem értem, hogy milyen felnőtt kapcsolat az ahol nincs szex?! Nem 10 éves vagy már, hogy őrizgesd magad az igazinak.

Ezen felül megbízni sem nagyon tudnék benne mert tegye fel a kezét az a lány vagy nő itt aki 25 elmúlt és azzal van együtt akivel "elveszítette" és úgy van vele, hogy soha, senki mással nem akarja csinálni, soha senkit nem kívánt még meg.

2017. szept. 11. 17:35
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Jaguar-Warrior: nem feltétlenül csak a nő hibája, ha ennyi idősen is szűz és nem feltétlen azért, mert eljátssza a kiskirálynőt és nem ereszkedik le a férfiakhoz/fiúkhoz.

Mi van, ha eleinte a fiúk nem udvarolnak neki (pl jó tanulók alapból kiesnek, mert azokat mki cikizi vagy fél tőlük a legtöbb fiú; kamaszként csúnyábbak; nem menők stb), később meg már nehéz ismerkedni, pont amiatt, mert esetleg lerí róla, hogy még tapasztalatlan és az ilyenektől a legtöbben futva menekülnek ebben a korosztályban? Sok minden közrejátszhat ebben, nem csak az lehet az ok, hogy a nővel vmi nem stimmel (az emeleten).

2017. szept. 11. 17:48
 18/23 anonim ***** válasza:
22%

Nekem valahogy elképzelhetetlen, hogy egy 20+ éves szűz nő, akkora libidóval rendelkezzen, hogy minden nap más tárgyat lovagol meg és nem győzi lehűteni a tüzet, ami benne uralkodik.

Az ilyen nőkre inkább az a jellemző, hogy partner nélkül semmit se csinálnak, mert nekik a maszti nem élvezetes, egy ujjal sem nyúlnak magukhoz/magukba, így simán kibírják még vagy 5 évig, mert ezt szokták meg.

2017. szept. 11. 18:19
 19/23 anonim ***** válasza:
33%

Szóval alacsony hőfokon égnek. Velük aztán soha nem fog senki flörtölni.

Olyanok, mint a fogamzásgátlót szedő nők, akiknek elmúlt a nemi vágyuk teljes egészében.

2017. szept. 11. 18:23
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

Ez amit írsz csak az amit te elképzelsz! Nem maga a valóság. Én több mint 25 évesen vesztettem el és 14 éves korom óta masztiztam napi szinten. Nem havi vagy heti 1x hanem minden egyes nap több mint 10 éven át. Naponta többször is. Szóval neked elképzelésed van, nekem meg tapasztalatom arról hogy igenis lehet óriási libidója egy késői szűznek is. Szóval meg kell ismerni az illetőt, nem pedig belemagyarázni valami elméletet!

Most hogy már párkapcsolatban élek rendszeres a nemi életünk és teljes mértékben kielégítő mindkettőnknek. Sok barátnőm aki meg elvesztette 15 évesen kb 2 hete szexel a párjával, mert neki annyi elég. Tehát ha a libidót nézzük nem az a mérvadó ki mikor veszíti el.

2017. szept. 11. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!