Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem már soha nem lesz barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Nekem már soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Én egy 25 éves srác vagyok aki igazából keresi azt a nőt vagy lányt akivel boldog lehet. De nem csináltam még soha és ebből kifolyólag sokan elfordulnak tőlem. és fogalmam sincs hogy - hogy és hol kezdjem a dolgot. Illetve kivel. :D sokan kérdezik miért nincs. Illetve mondják hogy tök helyes vagyok nincs gond velem. Segítsetek! Egyedül vagyok, ideig bírtam de már egyre nehezebb!

2017. szept. 23. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nyissatok Szűzkört....és közösen mantrázzátok, hogy "ide gyere", tudod ilyen gyertyás kis körben, halk dob szóval...hetente legyen egy áldozati "suna", akin gyakoroltok.
2017. szept. 23. 17:41
 2/14 anonim ***** válasza:
mit nem csináltál ?
2017. szept. 23. 17:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Együttlét nővel!
2017. szept. 23. 18:04
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem volt még barátnőm! de még lány kezét se fogtam...
2017. szept. 23. 18:06
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem olyan 10-15 ezer körül lehet bérelni nőt, ha ez befolyások a párkapcsolat kialakításában akkor szerintem bérlej egyet.
2017. szept. 23. 18:11
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

"keresi azt a nőt vagy lányt akivel boldog lehet."

Ha egyedül is képes vagy boldog lenni, akkor megtalálhatod azt, akivel ez a boldogság megmarad, akivel a kiegyensúlyozottságod nem borul fel.

De olyan nincs, hogy más fog boldoggá tenni. Mások nyújthatnak számodra örömöd, de boldogságot NEM!

2017. szept. 23. 18:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem bérelek! Nem vagyok aza fajta pasi!
2017. szept. 23. 18:29
 8/14 anonim ***** válasza:

Aki elfordul tőled, az számodra nem a megfelelő személy. Nyugi, ilyen akkor is lesz, ha már nem leszel szűz... Szóval olyat keress, akinek nincsenek elvárásai feléd, hanem elfogad úgy, ahogy vagy. Tök mindegy, hogy milyen élethelyzetben vagy milyen állapotban vagy. Aki akkor melletted kitart, olyat keress.

Nem kell túlgondolni a dolgokat... Csak barátkozz tovább és eljön a megfelelő személy az életedbe!

2017. szept. 23. 18:53
 9/14 A kérdező kommentje:
de már nagyon nehéz számomra igy az élet...! kevésbé tudok oda figyelni önmagamra a munkámra, állandóan ezen kattog az agyam. egyszerűen tanácstalan vagyok, egy igazi balfék...
2017. szept. 23. 19:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Mi a munkád?
2017. szept. 23. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!