Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy Ő lesz a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy Ő lesz a barátnőm, annak ellenére hogy nem így tervezte?

Figyelt kérdés

Nagyon rövid ismerkedés után a facebookon, kértem egy randit. Azt kérdezte hogy akkor is akarok randizni vele ha jövő év elején lehet hogy elutazik külföldre és nem akar semmi komolyba belevágni. Na meg hogy jó neki egyedül (de ez lehet csak duma) Olyan fél éve nincs komoly kapcsolata.

Szóval randiztunk, kölcsönös volt a szimpátia, nagyon sok közös van bennünk, 1 óra után felkeltem átmentem az asztal túloldalára és lekaptam, már ez is fura volt tőlem, de tőle meg az hogy viszonozta és végigcsókolóztunk kitudja mennyi időt. Ha nem nyilvános helyen vagyunk biztos szexeltünk volna, de nekem mennem kellett utána dolgozni. Megbeszéltünk egy találkozót.

Na most amivel nem tudok mit kezdeni, hogy pár napja rámírt egy csaj (akivel már szexeltem egyszer), hogy menjek át szombaton mert egyedül lesz. És én most e miatt a lány miatt nem akarok, egész éjszaka rá gondoltam, pedig ha valaki akkor én nem vagyok ilyen romantikus, meg ragaszkodó.

Ezt egy lány barátom is mondta nekem, hogy én egy nagyon helyes, jófej srác vagyok, de miért minden ennyire a szex körül forog nálam, és ez gáz.

Na szóval ha ez az első találkozó, illetve az első benyomás bennem elindított valamit, akkor lehetséges hogy a lányban is?

Az egyértelmű ha semmit nem akarna akkor nem beszéltünk volna meg másik időpontot és messengeren sem írt volna (sajnos volt olyan lány randi után) csak kérdéses hogy sima szex, vagy többet is akar.

Most egyből biztosan nem fogom letámadni ilyen kérdésekkel, csak így magamban találgatok?

de a lányok biztosan tudnak segíteni.

26 F és 24 L

2017. szept. 22. 06:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mi lányok sem vagyunk gondolatolvasók. Közülünk te ismered a legjobban.
2017. szept. 22. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha konkrétan azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot, akkor mi itt a kérdés? Nyilván a csókot is azért engedte ilyen hamar, mert csak szexelni akar. Legalábbis magamból kiindulva, ha csak kalandot akarok, 5 perc ismerettség után is simán engedem a csókot, mert akkor tényleg csak arra megy ki a dolog, de ha olyan céllal randizok, hogy kapcsolat is lehet belőle, akkor már azt is túl gyorsnak érzem, ha egyáltalán szóba kerül a szex, sőt első randin a csók nálam egyensen kiábrándító, tolakodó, olyankor nincs is második randi, túl elkapkodottnak érzem. Szóval szerintem ő csak szexelni akar...
2017. szept. 22. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
ha kimegy külföldre, akkor ezen nem fog változtatni. Szerintem ő ahhoz tartja magát, amit mondott. Sajnos ez van:-(( de én nem ő vagyok, szóval ne vedd száz százaléknak a választ.
2017. szept. 22. 07:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyénfüggő. Én pl. feladnám a külföldi terveimet, ha hirtelen nagyon beleszeretnék egy pasiba, mert tudom, milyen nagy kincs egy normális párt találni. De lehet, hogy benne meg most a pénz iránti vágy erősebb.
2017. szept. 22. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 a leggyerekesebb, felelőtlenebb dolog egy pasi/nő miatt feladni hosszútávú álmokat. Nem az álmainkat igazítjuk a párunkhoz(mindig az aktuálishoz? Ha félévente új párod van, akkor mindig az újhoz igazodsz?), hanem az álmainkhoz passzoló párt keresünk. Én pl még egyetemre járok, utána ki fogok költözni, mindig is ki akartam, ezért olyan pasit keresek, akinek szintén ez a terve, vagy alapból majd csak kint szerzek kapcsolatot. Így kell felelősségteljesen gondolkozni, szerintem...és ez nem mindenkinél a pénzről szól.
2017. szept. 22. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
csak szex mindegyikükkel szerintem jó kompromisszum
2017. szept. 22. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!