Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért olyan barátnőt akarnak akinek nagyon kevés szexuális partnere volt, de ennek ellenére egy pasi lehet több tíz, vagy száz nővel?
Nem minden pasinak van olyan igénye, hogy 50-100 nőbe élvezzen el, de azért valljuk be hogy sokaknak igen, akinek van rá lehetősége elég jól ki is használja azt.
Ennek ellenére sok pasi azt várja el a leendő barátnőtől, hogy nagyon kevés férfi szexuális partnere legyen, mondván hogy nekik nem kell k....u..rva.
Ebbe mi a logika? Egy pasi kiélheti magát, de egy nő nem, mert akkor ő már csak egy büdös r....banc?
Mellesleg annak ellenére hogy a pasik ilyen nőre vágynak, mindig a ribikről álmodoznak, akik minimum a fél város végig ment...
Azt tudom, hogy páromnak az a képzete támad a lelki szemei előtt, hogy ő a szexszel férfiként nem adja oda magát, "tiszta" marad, míg a nő igen, és ez undorító a számára.
Azért ez elég ritka, rajta kívül még találkoztam olyannal, aki komolyan elítélt volna egy nőt, amiért kettőnél több kapcsolata volt előtte.
Milyen mintán végezted a közvéleménykutatást, aminek alapján erre a következtetésre jutottál, hm? Mert ha csak az ujjadból szoptad, akkor ilyeneket én is tudok:
"Minden nő ri.banc."
"Minden nő a pénzre hajt."
Most előrébb vagy?
Igen ez a kettős mércézés elég jellemző rátok csajocskák, olyan alfa kell, aki mindenkit meghúz azt gondoljátok, hogy majd ti megreformáljátok, de csak újabb strigulák lesztek, ezért rárepültök a következő ágaskodó lécre.
Az olyan meg nem férfi a szemetekben, aki nem a falú bikája, azok max kihasználós ego fényezős barátzónába valók :)
Amint más méhecske felé ágaskodnak a legény virág, meg jön a minden fiú csak dugni akar mantra, a barátzónás is kapja persze, hogy aljas férgek a férfiak...
Amivel én találkoztam eddig, az nem férfi aki:
-nem dugott 1 éve
-nem volt min. évi 10 nője
-nem smárol 4-5 csajjal egy buliban
-nem lehet vele villogni a többi csajszi elött
Kicsit fura elvárjátok, hogy 365 napból legyen 364 napot punciban az úriember, különben nem FÉRFI! Amit teljesül a feltétel, akkor meg csak bennetek legyen, de ez számára visszalépés lenne, így kitekinget, ami megint baj nektek...
Javaslom előbb legyetek azzal tisztában, mit szeretnétek és csak utána fogjatok a párkeresésbe!
Na most álljunk meg egy pillanatra. Először is mi az, hogy "a pasik"?! Akiket te "pasik" néven egy kalap alá veszel, azoknak 2(+1) élesen elkülönülő csoportja van.
- Adott az a 10%, akik több tíz, vagy száz nővel lehetnek és ezt meg is teszik. Őket általában nem is zavarja, ha egy nőnek sok partnere volt.
- S vannak azok a pasik (60%),akiknek erre nincs lehetőségük(vagy nem élnek a lehetőséggel), de lényegében max 0-4 nővel voltak. Ezek azok a pasik, akik olyan barátnőt akarnak, akik hozzájuk hasonlóan szintén kevés partnerrel voltak. Más kérdés, hogy biztos van köztük, aki ha megtehetné sokakkal lefeküdne, de mivel nem teheti meg, ezért hát valahol érthető, hogy akkor már inkább olyan nőt szeretne, aki szintén nem volt meg annyi embernek.
- Nyilván vannak átmenetek is, ők a maradék ~30%, amibe jómagam is tartozom. Nekem több nővel is volt dolgom, de nem olyan sokkal(10-nél kevesebbel). Mivel az arcom helyes, a zöld szemem sokaknak bejön, a testalkatom inkább vékonyabb, vannak olyan lányok akiknek pont zsánere vagyok, vannak, akiknek nem. Nem vágyom rá, hogy több 10,több 100 nővel legyen dolgom, inkább komoly kapcsolatot szeretnék, de amíg nem találom meg a megfelelő komoly partnert, addig is néha-néha szükségem van bizonyos élvezetekre. Nem várom el egy lánytól sem, hogy nagyon kevés szexuális tapasztalattal rendelkezzen, de aki mondjuk már 20-30 férfival volt, azzal már nem szívesen jönnék össze, max ha nagyon szerelmes vagyok belé. Na de elég belőlem.
Visszatérve a kérdésre. A válasz egyszerű.
Mint azt fent is kifejtettem, azok a pasik, akik olyan nőt akarnak, aki alig volt valakivel NEM ugyanazok a pasik, akik több 100 nőt megfektetnek, hanem két különböző életformájú csoport.
Nem bíznak magukban, a saját teljesítőképességükben, így önbizalomromboló nekik, ha valaki előttük jobb volt. És ugyebár minél több partner volt előttük, erre annál nagyobb az esély.
Fosnak a saját sikertelenségüktől.
A másik ok az, hogy egy nőnek könnyebb találni szexre partnert, mint egy pasinak, mert nagy a pina hatalma. És van bennük egyfajta féltékenység, ezért r¡bancoznak. Sokan mindenkire köpködnek, akinek kicsit jobban megy, mint nekik. Szánalomra méltó és gyerekes dolog, de sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!