Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért olyan barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért olyan barátnőt akarnak akinek nagyon kevés szexuális partnere volt, de ennek ellenére egy pasi lehet több tíz, vagy száz nővel?

Figyelt kérdés

Nem minden pasinak van olyan igénye, hogy 50-100 nőbe élvezzen el, de azért valljuk be hogy sokaknak igen, akinek van rá lehetősége elég jól ki is használja azt.

Ennek ellenére sok pasi azt várja el a leendő barátnőtől, hogy nagyon kevés férfi szexuális partnere legyen, mondván hogy nekik nem kell k....u..rva.

Ebbe mi a logika? Egy pasi kiélheti magát, de egy nő nem, mert akkor ő már csak egy büdös r....banc?

Mellesleg annak ellenére hogy a pasik ilyen nőre vágynak, mindig a ribikről álmodoznak, akik minimum a fél város végig ment...

2017. aug. 22. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de én ilyen fiúcskával nem kezdenék! Nem mintha sok férfival lettem volna úgy, eggyel csak! 20L
2017. aug. 22. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Már a kérdésfelvetés maga is problémás. Az a pasi aki már több tíz nővel szexelt nem fog problémázni azon, ha a partnere is gyakran váltogatja a férfiakat. Viszont a férfiak nagyobb részének sem volt ennyi partnere, nekik nyilván nem lesz imponáló ha csaj állandóan más és más alfa férfival feküdt össze és valószínűleg hosszú távú kapcsolatot sem az efféle kicsapongó életet élő lányokkal fog kezdeni.
2017. aug. 22. 15:23
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
kedves kérdező látod-látod nőtársaid meg is cáfolták a téveszméidet :)
2017. aug. 22. 15:28
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

Nem mindenki gondolkozik így. Egyébként felém csak az a férfi támaszthatja elvárásnak a kevés partnert,aki szintén kevés partnerrel volt!

Ennyi,ilyen egyszerű a történet.

2017. aug. 22. 15:55
 15/21 anonim ***** válasza:
A negyvenes korosztályban is sok ilyen férfi van, sajnos.
2017. aug. 22. 17:00
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy kulcs minden zárat nyit, az mesterkulcs.

Ha egy zárat minden kulcs nyit, az a zár szar.

'Nuff said.

2017. aug. 23. 00:38
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Ez már nagyon uncsi, és ha nagyon megerőltetném magam, tudnék hasonlatot az ellenkező oldal javára.

De így csak annyit mondok, sajnos sok kulcs van, amik belemennek 1-1 adott zárba, de nem nyitják ki.

2017. aug. 23. 06:40
 18/21 anonim válasza:
Engem pont nem zavar hány férfival feküdt le,mért az én barátnőm prosti és 2500-10000 között feküdt le férfival.
2017. aug. 23. 08:46
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
#16: Ha egy hegyező minden ceruzát kihegyez, az egy nagyon jó hegyező. Ha egy ceruzát bármilyen hegyező kihegyez, az egy unalmas, átlagos ceruza. ;)
2017. aug. 23. 13:57
 20/21 anonim ***** válasza:

#17, lehet, hogy unalmas, de attól még igaz. És ez a lényeg. És igaz marad, a világ összes piros kezétől függetlenül is.

#19, az a ceruza szempontjából abszolút nem hátrány, ha bármilyen hegyezővel lehet hegyezni :) Sokkal neccesebb lenne, ha csak egyféle hegyezővel lehetne.

2017. aug. 23. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!