Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bénának számítok, ha csak 2 emberrel volt szexuális kapcsolatom?
Ez most az előző kérdésből jött ?
Nem értem miért számítanál bénának.
Most gondold végig: 1-1 alkalommal játszottál 2 külön zongorán, vagy egy zongorán játszottál már milliószor. Melyik esetben leszel jobb zongorista? :)
Azok, akik már vagy 100 emberrel lefeküdtek, szexuális értelemben szerintem sokkal tapasztalatlanabbak, mint mondjuk te, aki bár "csak" kettővel, mégis, velük éveken át, és sokszor. Mert azok, akik sok partnerrel feküdtek le, általában csak a kezdeti bénázgatásokat élték ki- mondván, a változatosság gyönyörködtet, nem kell hozzá technika. Igen ám, de ha folyamatosan csak az elejét játszod le egy hangversenynek, akkor lehet, hogy azt az első pár akkordot tökéletesen megtanulod (ha már a zongorás analógiával jöttem), de a végét soha nem fogod tudni lejátszani. Egy kapcsolatban sokkal több lehetőség van kísérletezni, új dolgokat kitalálni, míg egyéjszakás kalandnál nem ismeritek egymást, tulajdonképpen azt sem tudjátok, mi fér bele a másiknak, így folyamatosan az óvatos taktikával maradsz annál, ami biztosan megfelel a másiknak- néhány standard pozíció, és habitustól függő tempó.
Bezzeg aki egy emberrel szexelt sokszor, az kipróbálhat bármit, ami érdekli mindkettőjüket, kísérletezhet, újítgathat, nem mellesleg megismerheti önmagát és az igényeit, ésatöbbi, ésatöbbi.
Szóval nem, nem maradtál le semmiről, és nyugodtan bízhatsz benne, hogy sokkal tapasztaltabb vagy szexuálisan, mint azok a 25 éves társaid, akik eddig csak pár hónapos, illetve egyéjszakás kalandokat tudnak felmutatni. Hiába lehet abból több, mint neked kapcsolatból.
Látom, a másik ilyen kérdés megihletett:)
Jó vagy a szexben? Ha kb 7 év után nem, akkor annak mindegy is. De feltételezem nem így van.
Max a változatosságot hozhatod fel. De azt az aktuális pároddal is lehet fejleszteni. Csak fantázia kérdése. Ha meg más emberrel tudod csak a változatosságot elképzelni az már megint más kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!