Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha engem zavar, (a rohanó világ ellenére is), ha csak egy "opció" vagyok? X emberből egy. Van mellettem több személy, akik közül néha előre csuszom a sorban, néha hátra.
Borzasztóan zavar,hogy így megy mostanában az ismerkedés.Nincs meg az,hogy " Na Ő tetszik, szimpatikus.Kap egy esélyt."Nincs meg az,hogy valaki - valakinek "különleges" legyen.Mindenki csak talonban van,amíg "előre nem lép"!
Vagy ez a normális? Én fogom fel hülyén.
Értem miről beszélsz, de hidd el, előbb-utóbb akad valaki, akinél nem talonban leszel ;)
Persze ehhez magadat is fejlesztened kell :)
Nálam is van ilyen kategória (nyilván nem direkt csináltam). Van, aki szép, meg jó, meg tetszik, de semmi extra nincs benne, amire lecsapnék. Nagyon kevés embernél érzem (de párnál azért szerencsére igen), hogy "úr isten, meg kell ismernem őt, nem érdekel, ha nem tetszem neki, de beszélni akarok vele, mert klassz srác, klassz dolgok érdeklik és atyaisten, nekem ő kell az életembe, mint ember". A legjobb barátommal is így voltam.:) De tényleg nagyon kevés ilyen van, akiben kicsit meglátom magam és onnantól nem számít más, egyből felkapom a fejem, ha ő szól hozzám, nézegetem a mobilt, hadarok, mint egy idióta, mert annyi mindent akarnék mondani neki.:) Nem magamról, csak beszélni és ötletelni és jaj.:D Sokszor nem is érdekel a külső, meg nem is szeretnék vele semmi romantikus kapcsolatot, csak az ember, a lénye, az egész... Remélem, érted.:)
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!