Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tud egy introvertált személy ismerkedni?
Szerintem egy introvertált személyiségnek a netes ismerkedés még rosszabb tud lenni.
Persze, papíron könnyebb ott ismerkedni, de ha férfi, akkor nem fognak ráírni ezren, sokkal inkább el fog tűnni a sok nagy dumás társkereső által generált fehérzajban, és még inkább magába fog fordulni.
Inkább az életben kell megpróbálni valami olyan helyet keresni, ahova első sorban nem ismerkedni mész, és koedukált a társaság (valami hobbihoz kapcsolódó klub, sportegyesület közös edzéssel, kirándulások, stb)
Nehéz, mert az introvertáltak ugye szeretik a magányos tevékenységeket és magukban elmélkedni. Két tippem lenne, az egyik az online világ (fórumok, játékszerverek is akár, bár ott mindenféle ember van, csoportok, társkereső -az introvertáltak jobbak írásban, mint szóban, emiatt szeretik így kifejezni magukat, általában aki sokat ír és mély témákról szeret diskurálni, az "i-gyanús" :P ), illetve futópálya vagy valami hasonló hely. A futás is olyan sport, ami végső soron az egyedüllétről szól, az ember csak magára figyel közben, ha jól végzi. És szigorúan csak a már nyújtó emberek között, nem közben, azért én is harapnék, bár én határeset vagyok, nem tipikusan introvertált, régebben inkább abba a kategóriába estem.:)
Könyvtárat, múzeumot, színházat és társait azért nem ajánlom, mert ahogy írtad is, oda az ember céllal megy és egy i-nek (de másnak is) nagyon zavaró lehet, ha valaki megzavarja kikerülhetetlenül a magára szánt időben. Szórakozóhely kizárt, ha mennek is ilyen helyre, a saját barátaik miatt. A tömegközlekedést szokták mondani, de azért egy nagyon introvertáltnak egy szemezés is belegázolás a privát szférába, nem tanácsos. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!