Lehetséges, hogy egy introvertált személyből extrovertált személy válik, illetve fordítva?
Egy nagyobb lelki trauma könnyen meg tudja változtatni az ember egész személyiségét. Szóval igen, lehetséges.
Illetve van mód tudatos változásra is, én pl. alapból introvertált vagyok, de mióta sokat kell közösségben lennem, azóta eléggé eltolódtam a másik irányba
Én alapjáraton mindig is a csigaházamban éltem, és élek is, de, hogy más ezt ne vegye észre, hogy mások ne bánthassanak, kifejlesztettem egy talpraesett, nagyszájú, "közösségi-személyiséget".
Az élethez való hozzáállásom és problémamegoldásom is változó, hogy melyik típus szerint történik.
Szóval, nem hiszem, hogy olyan éles lenne a határvonal.
( aztán, lehet ám, hogy mégis van éles határvonal, nem vagyok túl reprezentatív, mivel kicsit hajlamos vagyok a bipoláris személyiségzavarra -de az okosok szerint még nem esek bele, de a határán vagyok épp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!