Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált és extrovertált személy kapcsolata? Mennyire nehéz?
Van valakinek ilyesmi tapasztalata?
A barátommal eléggé ellentétek vagyunk ilyen tekintettel, szerintetek mennyire működhet egy ilyen kapcsolat, ha mindkét fél kompromisszum képes?
Én introvertált vagyok, és azt tudom mondani, hogy az ideális partner ambivertált.
Az első, introvertált szerelmem platói maradt, míg az extrovertálttal csúnya vége lett. Természetesen itt nem csak az volt a baj, hogy nyitott volt, mert azt elfogadtam volna, de lettek durvább dolgai is, és ő egyáltalán nem fogadta el, hogy nem vagyok a társaság lelke.
Most ambivertált emberrel vagyok (olyannal, aki középen helyezkedik el, tehát a bulikat és más programokat is élvezi, de ugyanúgy elvan otthon is), és hopp, kiderült, hogy mégis alkalmas vagyok párkapcsolatra.
Több, mint másfél éve boldogok vagyunk.
Természetesen téged sem akarlak lebeszélni semmiről, mert lehet, hogy nálatok más lesz a helyzet, és jól ki fogtok jönni így is!
21/L
Szerintem ez attól is függ, hogy mennyire estek a két végletbe, mennyire vagytok hajlandóak a másikért megerőltetni magatokat.
Két nagyon végletes személy, akik bezárkóznak a saját nézeteikbe, és nem nyitottak a másik felé, kb esélytene a kapcsolatuk.
De ha a két fél nyitott, akkor nagyon szépen kiegészíthetik egymást, és segíthetnek a másiknak fejlődni.
Anyukám amikor megismerkedett apukámmal erősen introvertált volt, apukám meg mindig is inkább extrovertált volt, mégis jól elvoltak és elvannak most is. Bár azóta anyukám sokat változott ebben a tekintetben, de ez a változás nem (csak) apukámhoz köthető.
Szóval szerintem bármi működhet, de ha mondjuk végletekről beszélünk (ugyanis ez egy skála), akkor valószínű hogy nehézkes lesz a dolog és nem túl hosszútávú. Viszont ha legalább az egyik fél majdnem középen van, akkor simán működhet, sőt még az is lehet hogy kifejezetten jót tesznek egymásnak a felek:)
Egyébként én, magamat extrovertáltnak vallom, de annak se a "legextorvertáltabb", de ma kitöltöttem a tesztet és ott az introvertált jött ki, de az is csak halványan, épphogy nem extrovertált.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!