Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor az itteni kérdéseket olvassátok, nektek nem jut eszetekbe, hogy vajon hogy nézhet ki a kérdező?
Nekem sokszor majd kifúrja az oldalamat a kíváncsiság. Vannak itt magukat csinosnak, szépnek tartó nők, akik csak szenvednek a pasikkal meg a társkereséssel - úgy megnéznék róluk egy képet. Vagy vannak magukat rondának tartó emberek, akik meg vannak győződve arról, hogy ez hátráltatja őket a párjuk meglelésében - őket is szívesen megnézném magamnak. De általánosságban igaz szerintem, hogy jó lenne sokszor látni őket, hitelesebb lenne a kérdés.
Ti nem éreztek hasonlóképpen? Ugye, hogy bizonyos kérdések feltevőit jó lenne látni?
Szép lányt el lehet képzelni, hosszú haj, ápolt arc, tesz egy kevés sminket, nőies öltözék. A sikertelenség oka sokszor az, hogy csak a határozott, társasági férfiakra tudnak társként tekinteni, külsőre meg férfias arc borostával. Az a gond, hogy köztük nagyobb számban fordul elő, akik csak kalandizni akarnak, és kis szerencsétlenséggelncsak velük futnak össze.
Csúnya pasinak sokfélét el lehet képzelni, van rajta valami előnytelen.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy hány és melyik felhasználók közt van ugyanaz az ember (párhuzamosan), és vajon tényleg mindenki olyan nemű, korú és élethelyzetű, amilyennek mondja magát.
És hogy ez alapján mennyi a veszélyesen elmebeteg itt :D Mert aki hazudozik, az bizonyosan az.
Néha belegondolok, milyen jó lenne az elmebetegeket bezárni valahova, de legalábbis elzavarni innen, sokkal jobb lenne a világ.
Én csak arra szoktam gondolni hogy vajon tényleg ennyire sok az életképtelen, sík buta, degenerált, depressziós, meleg, vagy csak itt gyűlnek össze...
Külsőleg néha kiváncsi lennék, de csak azokra akik szélsőségesen rondának, vagy szépnek tartják magukat. "Ronda" már volt hogy küldött képet, amin nem is volt ronda, s mikor írtam neki, még tán meg is sértődött hogy ennyire szánalmasan néz ki, hogy hazudok...
Én a legtöbb, önmagát 18L-nek beíróra lennék kíváncsi, hogy valóban azok-e, és hogy néznek ki? :D
Amúgy csak a nőkre vagyok kíváncsi, a srác userek hidegen hagynak. 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!