Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten már minden fiatal csaj foglalt. Vidéki nagyvárosban (pl. Miskolc) szintén ez a helyzet. Akkor nincs más hátra mint kutatni az elhagyott falvakat, hátha van még valahol szabad nő?
Sajnos ez a helyzet. A társkeresőkön 10x annyi a férfitöbblet és abból a kevés női profilból is rengeteg a kamu, a troll, és persze ilyen arányok mellett csak a legnagyobb Adoniszoknak írnak vissza.
Szerintetek 26 évesen mit csináljak ha átlagos pasi vagyok? Autóval vágjak neki a vidéki falvaknak, és kérdezgessem meg a helyi kiskocsmában, hogy van-e a faluban még szabad lány? Vagy mások hogy a francba találnak barátnőt? A városokban egyszerűen nem létezik olyan fogalom, hogy szingli lány/nő, mindenkinek van valamilyen párkapcsolata. Csak arra lenne esély, hogy egy rossz kapcsolatot bolygassak, hátha dobja a pasiját, de az nagyon hosszú és fáradalmas lehet és nincs is hozzá kedvem.
"A városokban egyszerűen nem létezik olyan fogalom, hogy szingli lány/nő,"
Dehogynem létezik!
Be kellene járnod a tanyavilágot, azt hiszem látnál csodákat.
Egyébként szerintem a leghatékonyabb az online társkeresés, mert így tényleg kicsi az esélyed, hogy összefutsz azzal akivel kölcsönösen keresitek egymást.
"a leghatásosabb az online ismerkedés"
Hát most mondom, hogy 10x annyi a férfi társkeresőn. Keress rá, hogy 18-28 éves korosztályban hány férfi és hány nő keres párt, és azt fogod látni, hogy egy laza 10-es szorzó lesz a két szám között. Most őszintén, ha minden egyes nőre (még egy csúnyára is) 10 pasi jut, akkor mennyire hatékony az online ismerkedés?
Nem számít mennyi bunkó van fent. Választani csak abból lehet aki fent van, amíg itt siránkozol már feltehetted volna az adatlapod az egyikre.
A lottón is csak az nyerhet, aki vett legalább egy szelvényt.
Fura alternatív valóságban élhetsz. Nekem a pesti csaj ismerőseim közül konkrétan mind szingli. Persze könnyű Mindenre rákenni a bénaságod és rinyálni.
Vagy gyenge kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!