Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt a pasi, de mégsem ennyire egyszerű a helyzet? Mit tennétek?
Lehet azert közeledett hozzad múltban is mert tudta h foglalt vagy es nem kell felesegul vennie. Lehet sose akart töled komoly kapcsolatot.
Na, ez meglepett , mi?
Legelöször amikor megismerkedtel vele , akkor foglalt voltal, nem ? Te irtad...
Es ha ö ezt tudta, akkor úgy van, ahogy irtam, kifújhatsz, nem akart komolyan sose.
Két eset lehetséges:
1. A pasi komolyan gondolja amit mond. Oké.Akkor már csak ahhoz tartsd magadat, hogy amíg nem zárja le tőled függetlenül a kapcsolatát a barátnőjével, köztetek ne történjen semmi.
Ellenkező esetben nagy valószínűséggel a következő,vagyis a 2. opció következik.
A pasi hiúságát és lelkét tényleg feldúlta a megcsalás. De vannak olyanok, akiknek bejön a "kutyaharapást szőrével" gyógymód. Ebben az esetben az, hogy ha ő is félrelép, akkor 1:1, nincs mit egymás szemére vetniük, az élet mehet tovább. Sajnos az, hogy egy "véletlen folytán" létrejött találkozóból eddig jutottatok, ezt a lehetőséget erősíti. A pasi ugyanis nem keresett, nem téged akart megtalálni, véletlenül akadtatok össze. Ehhez képest bejössz neki, aztán elmegy a csajával valamerre, és most nem beszéltek pár napig...Ennek elég erőteljesen olyan a hangulata, hogy egy bosszú-félredugásra épp a legjobbkor botlott beléd, és ha nem vagy eszeden, akkor ez is fog történni.
Nem vagyok rosszindulatú, csak realis akarok lenni.
Te vagy pattanékony, mert nem azt olvashatod, amire vagysz.
Az is lehet, hogy megkarcolta a hiúsagat h visszautasitottad pár éve es most bosszúból hitegetni akar...erre sem gondolsz?
Bocs, én nem trollkodni akartam, csak mi egészen más érzelmi alapállásból olvassuk ezt a sztorit. Ha valóban komolyak a szándékai, akkor bizonyára nem okoz majd neki gondot szakítani a mostani barátnőjével, és tiszta lapot kezdeni veled. Kívánom, hogy valóban így történjen, és boldogok legyetek egymással.
Azért arra figyelj, hogy ha elkezdődik a:
-csajomnak vizsgaidőszaka van, most nincs szívem egy szakítással terhelni...
-már nincs köztünk semmi, mindent tud, de nincs hova költöznie, az utcára csak nem tehetem...
-zűrök vannak a munkahelyén, teljesen maga alatt van,ha kicsit javul a helyzet, azonnal szakítok vele...
-haláleset, válás, betegség volt/van/lesz a családjában, teljesen kikészült, nincs szívem most bántani...
típusú kifogások keresése, és szakításnak hírehamva sincs, nem lehet-e, hogy a szkeptikusnak van igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!