Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy bűn foglalt nőre hajtani, mikor a legtöbb nő pasija kritikán aluli?
Miért kell tiszteletben tartanom a nyomi kanját, akit általában felszínesen, mindenféle emberi becsületet nélkülözve választott és szinte mindig emberi hulladék? Miért nem nyitott a legtöbb nő másra? Most már nem azokat az időket éljük, hogy muszáj lehorgonyozni valaki mellett örökre, hanem a kapcsolatok képlékenyek, folyamatos verseny van. Miért zárják el maguktól a lehetőséget a nők, hogy valaki jobbat találjanak a kanjuknál?
Itt is mikor ismerkedem, mindig továbbra is írok a miss barátomvan csajoknak. :D 3 nap alatt az egyikről az derült ki, hogy már egyszer megcsalta a szerencsétlen barátja, a másiknak lelki sérült, a harmadiknak pedig egy nála évekkel fiatalabb kis semmiség.
Mire jó ez, csajok?
Mert te maga lennél a főnyeremény mi?
Szerintem, inkább, te vagy kritikán aluli, de ízlések és pofonok! :D
Mert te aztán maga vagy a tökély gondolom..
Egyébként nem értem, az egyik kérdésben azt taglalják hogy az összes nő egy ordas rib.nc, mindenki mindenkit megcsal, a másikban hogy a "nyomi" hapsijukat nem hagyják el semmi pénzért.. mivanitt
Miért, miért? Mert ha kapcsolatban másik pasihoz szólunk vagy ismerkedünk, akkor meg ribik vagyunk.
Amúgy meg az értelmesebb csajok lépnek, ha nem érzik jól magukat a kapcsolatukban. Ha nem lépnek, akkor meg tessék békén hagyni őket.
Valoban fonyeremenynek hangzol 😂😂😂
Amugy belrobalkozni nem bun szerintem, sokan vannak akik szar kapcsolatban elnek es csak egy lokesre van szukseguk. De ha en leepitek valakit es tovabb zaklatna, lehet nem vacakolnek vele tobbet, hanem a baratom epitene az aszfaltba legkozelebb :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!