Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy egy férfiban az az igazán vonzó, ha foglalt? Minél foglaltabb annál jobb?

Figyelt kérdés

Ezért is van az, hogy a független 20as nők megőrölnek a 30as-40es férfiakért, akiknek már feleségük van, esetleg még gyerekes pasikra is simán rányomulnak/beleszeretnek főleg ha jóképű és pénze is van. Nagyon sok nő él ilyen szeretői viszonyban egy foglalt férfivel.

Míg a nőknél ez pont fordítva van. Minél függetlenebb a csaj annál vonzóbb. Senki sem szeret más férfi lyuktársa lenni, egyáltalán nem vonzó ha pasija van, vagy sok férfival fekszik le. Ha meg gyereke van egy nőnek az egy nagyon-nagyon erős kizáró dolog a legtöbb férfinek. Hatalmasat is zuhan az "értéke" egy nőnek a társkeresési piacon ha gyereke van.

2017. júl. 9. 18:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Én undorodom attól, ha más nő is van a képben.
2017. júl. 9. 18:06
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Az van a nőkben, hogy ha már egy vagy több más nő kipróbálta, akkor olyan rossz parti nem lehet. Le van meózva, átment a férfiasság-teszten:)
2017. júl. 9. 18:10
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

De mi az, hogy minél foglaltabb? Vagy foglalt, vagy nem.

És nem, nekem legalábbis nem vonzó, ha másokba is mártogatja. Az enyém legyen, én meg az övé. Kizárólagosan. Kölykei se legyenek.

2017. júl. 9. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
bizony, "A legvonzóbb egy férfiban: egy másik nő"
2017. júl. 9. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

"Ezért is van az, hogy a független 20as nők megőrölnek a 30as-40es férfiakér"

AZért ezt így ne jelentsd ki. A legtöbben nem vonzódnak az idősebbm nős pasikhoz.

2017. júl. 9. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
És még annyit hozzá, a fiatal nők nem gyxerekes pasival tervezik a jövőjüket. Te most kevered az alkalmi kapcsolatot egy hosszútávúval.
2017. júl. 9. 18:17
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Elitelem az ilyen noket es oszinten szolva baromira nem vonzanak a csalados ferfiak.

22/N

2017. júl. 9. 18:44
 8/15 A legrosszabb ***** válasza:
36%
#6: És tök jó, hogy a nők mégis egy háromgyerekes, nős férfiba vannak totál belezúgva, vagy valami elérhetetlen focistába, színészbe. Ezekből azért le lehet szűrni, hogy a mai huszonéves nők mennyire nem képesek racionálisan gondolkodni.
2017. júl. 9. 18:46
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Ez régebben is így volt. Alig-alig kellettem a nőknek. Majd végül is megnősültem. Onnantól, jó pár nő bepróbálkozott nyíltan.
2017. júl. 9. 18:52
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
"Ma se kaptam p_nát. Kiírok már egy kérdést a gyakorira, hogy minden nő k_csög.."
2017. júl. 9. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!