Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs sikerem a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sikerem a jó nőknél annak ellenére hogy részt vettem a PUA táborban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok helyes de részt vettem ezen a pua táboron.

Nagyon jó volt kommunikációt fejlesztettünk, elmondták a csajozási módszereket, jó nőkkel kipróbálhattam ott a csajozást, tök nagy önbizalmat kaptam hogy az ottani csinos nők vevők voltak az ismerkedésre, összességében nagyon jó és hasznos volt, viszont most próbálok ismerkedni, már oda merek menni utcán is nőkhöz ami eddig ez elképzelhetetlen volt.

De ennek ellenére folyamatosan utasítanak vissza a nők most már tényleg nem értem mi a probléma ha dumát humort fejlesztettem

2017. aug. 23. 08:36
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan hittél egy ilyenben?? :)
2017. aug. 23. 08:41
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Valakik most bizonyára egy jó kis egzotikus nyaraláson vannak a te pénzedből is...ők meg amúgy is könnyen ismerkednek, ennyi lóvéval. Szóval hallgass a józan paraszti eszedre, a betanult formuláknak max egy vizsgán van sikerük...
2017. aug. 23. 08:42
 3/39 anonim ***** válasza:
92%

Én azon csodálkozom, hogy te bevettél egy ilyet.

Az ottani csinos nők meg azért voltak vevők az ismerkedésre, mert ők a játék részei voltak. Le voltak fizetve, hogy úgy tegyenek, mintha a táborozók érdekelnék őket. Ennyi.

Az jó, hogy már mersz nyitni a lányok felé, de kitartóan keresni, hogy legyen is valakid, és úgy kell magabiztosnak lenni, hogy közben önmagadat adod, nem egy álcát mutatsz. :)

21/L

2017. aug. 23. 08:44
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

A fizetett qvak a taborban belementek, a valodi nok megnem? :D

A titok az hogy a pua nem mukodik. Pontosabban mukodik a tabor szervezoinek hogy lenyuljak a penzed.

Probalj meg olyan szemelyiseget kifejleszteni amitol nem lesz hanyingere mindenkinek, ugy sokkal tobb eselyed lesz.

2017. aug. 23. 08:44
 5/39 anonim ***** válasza:
81%
Atyaisten...taigetosz kene neked nem tàbor :))) 34f
2017. aug. 23. 08:45
 6/39 anonim ***** válasza:
63%
Kb. a rinyálásod lényege az, hogy pl. Torghelle Sanyi a könnyeivel köszködik, hogy ő miért nem olyan jó mint pl. Messi. Pedig elméletben szerencsétlennek is megtanították ugyanazt. Kb. ennyi. Ha te voltál olyan hülye, hogy bedőltél egy ilyen tanfolyamnak, akkor vess magadra. Esetleg azon kellene elgondolkozz, hogy nem vagy akkora csajozógép, mint ami egyeseknek megadatott. Mint a fent említett Sanyika példája. Betanulhatod a formulákat, de fejlesztheted, de ha nem vagy az a tipikus alfahím, akkor sok eredményt ne várj ettől. Különben is, szerintem a legtöbb nő már hányik az ilyen sablonos csajozási dumáktól, humoroktól. A másik meg, hogy a táborban a csajok is pénzt kaptak. Szerinted ha megmondták volna, hogy boccs, de tipli, lenne profit nekük a tanfolyamból? Mert akkor a kutya sem menne el, mert amelyik tényleg macsó alkat, annak meg nem kell tanfolyam. Egyébbként tök jó, hogy már odamersz menni lányokhoz, de elég elkeserítő, hogy ezt a bátorságot is egy tanfolyamon kellett megtanuld.
2017. aug. 23. 08:56
 7/39 anonim ***** válasza:
66%

Látod-látod.

Ugyanott tartok, mint te, pedig pua táborban sem voltam...

De én legalább elmondhatom a csajnak, hogy eszem van, te meg még ezt sem, ha ilyen baromságokra fizetsz.

2017. aug. 23. 09:02
 8/39 anonim ***** válasza:
Bizonyos fokig megértem a kérdezőt, hogy hitt ebben a pua táborban. Akit folyton csalódás ér, az mindenre rácsap, mint gyöngytyúk a takonyra, ami kicsi reménnyel is kecsegtet a sikerre. Kábé olyan ez, mint a gyógyíthatatlan beteg, aki képes elutazni és pénzt fizetni egy csirkebeles fülöpszigeti kuruzslónak a gyógyulás reményében. Csakhogy ez a pua stílus csak a tanfolyamon működik, meg a csőretöltött videókban, a valóságban nehéz elképzelni, hogy normális lány bedőlne ennek, és szerintem erre józan paraszti ésszel is rá lehet jönni...
2017. aug. 23. 09:03
 9/39 anonim ***** válasza:
90%

Barátom! Téged jól lehúztak.

Egy ilyen manipulácios tréningen, a jó nőket is erre idomitják, hogy legyenek kedvesek segítőkészek, csak hogy el hidd magadról hogy te milyen überfa.a csávó vagy!

Én is voltam egyszer egy ilyenen, de elgondolkoztam és rájöttem hogy az egész erőltetett, lehúzás. Rád húznak egy olyan dolgot ami nem te vagy! Az oké hogy fejleszted magad, meg megtanulsz kezelni 1-2 dolgot, de ez kevés. Mellesleg nem mindennő ugyanolyan. Minden nőnél más jön be. És az ilyen magukat nagy embernek mutató tanítók, ki tudja honnan szerzi ezeket a híres aranyszabályokat? Még papírt sem látsz tőlük ami bizonyitaná az eredetiségüket. Én azt mondom ha valamit elakarsz érni akkor pszichológia önismeret, ez az egyetlen hiteles út. Egy ilyen tréningen pl nem esik szóba az önismeret. Illetve ami nem tetszett nekem hogy darálják az egészet, nem egyénenként nézik az ember képességeit, akkor sokkal nagyobb lenne a siker is, hanem inkább beültetnek a sok birka közé és csináld azt amit mondanak.. ez nem így müködik. Nem mondom hogy hülyeség az egész, inkább szerintem teljesen más munkamenettel kellene kezelni az embereket. Leülni mindenkivel egyesével és szépen kitapogatózni hogy az adott személynél mi müködik. Tudod miért nem jön be a jó nőknél amit csinálsz? Azért mert ők is azt látják érzik hogy erőltetett, nem a te legbensődből jön.

2017. aug. 23. 09:06
 10/39 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Mert, szemelyisegfejlodes nem egyik naprol a masikra tortenik.

Ha ennyire kihangsulyozod a kommunikaciot ugy sejtem, a Jimmy-fele tabor lehetett. Azt konkretan nem ismerem. De lattam a promo-videot.... En inkabb valasztottam volna a Viktor-felet.

Irj privit, segitek, ingyen. Ha megfogadod amiket irok javulni fog az eredmenyed, de azt nem garantalom, hogy a 10-es nok a terdeid elott fognak heverni. Azt elfelejtik mondani, hogy nagyjabol ket ponttal feletted levo nok a realis celkituzes. Ha egy otos erteku srac vagy akkor egy hetes erteku lany az aki realis celkituzes.

A kerdesed nem nagyon ertem amugy, a taborban kimentetek csajozni s akkor konnyebben ment az ismerkedes, de most valahogy meg semmukodik. Vagy tenyleg az van, hogy a fizetett hosstesekkel mikor gyakoroltatok, veluk jol ment? Mert akkor eleg naiv vagy, hisz nekik, pont az volt a dolguk, hogy a kommunikaciot megkonnyitsek.

Mind1 ird meg privibr, hogy hogyan nez ki, mikor leszolitasz egy lanyt.

Hol? Hanyat? Mit mondasz? Stb minel tobb mindent irsz annal egyszerubb tanacsot adnom.

Illetve kuldj par fenykepet.

2017. aug. 23. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!