Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs sikerem a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sikerem a jó nőknél annak ellenére hogy részt vettem a PUA táborban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok helyes de részt vettem ezen a pua táboron.

Nagyon jó volt kommunikációt fejlesztettünk, elmondták a csajozási módszereket, jó nőkkel kipróbálhattam ott a csajozást, tök nagy önbizalmat kaptam hogy az ottani csinos nők vevők voltak az ismerkedésre, összességében nagyon jó és hasznos volt, viszont most próbálok ismerkedni, már oda merek menni utcán is nőkhöz ami eddig ez elképzelhetetlen volt.

De ennek ellenére folyamatosan utasítanak vissza a nők most már tényleg nem értem mi a probléma ha dumát humort fejlesztettem

2017. aug. 23. 08:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez a pua-marhaság pont arra tanítja a férfiakat, ami ellen annyira ágálnak. Legyél egy egoista p**ccs, ne foglalkozz azzal, hogy egy nő mit akar, mert ahhoz úgyis hülye, hogy tudja, mit akarjon, meg különben is, csak az a nő, aki minimum megjelenhetne egy kifutón mint modell. Nekem ezzel nincs amúgy bajom, mert én nem modell létemre megtaláltam a saját célközönségemet, de hát ez akkor is szánalmas. Tényleg egészen hihetetlen idiotizmus. Mintha a nőket arra tanítanák, hogy a macsólatinókat hogy kell elcsábítani.. Hátbmeg..
2017. aug. 23. 21:37
 32/39 anonim ***** válasza:

"Diavolino, arra gondolok, hogy azokat a dolgokat, amiket pénzért megtudhat egy átlag magányos srác az ilyen PUA haknizások során, bármelyik bulikirály helyimenőcsávó elmondja neked ugyanúgy, ha meghívod egy sörre..."

Sajnos nem, mert a "bulikirály" egyrészt nem tudja tudatosan elmagyarázni és részleteire lebontani, mitől sikeres, másrészt mivel nem volt a te bőrödben és sosem tapasztalta meg, milyen bénának lenni a nőknél, személyre szabott tanácsot sem tud adni, saját tapasztalatból.

Ez olyan, mintha egy kocsmai bunyóstól akarnál verekedni tanulni, kb. annyit mondana, hogy "csak csináld" és "a zsigereidben érzed, mikor akarnak megtámadni" (a bulikirály is annyit mondana, hogy "legyél tökös" és "úgyis érzed majd, mikor vonzódik hozzád a nő", de ez kezdőként kevés). Ellentétben egy küzdősportoló edzővel, aki hozzád hasonló szintről indult, tudatosan tisztában van vele, mit miért csinál, fel tudja mérni a képességeidet, adottságaidat és ahhoz a legmegfelelőbb stílusra megtanítani stb.

A PUA tábort én pénzkidobásnak érzem, ha Pesten élsz vagy fel tudsz járni, ott több PUA közösség is van, haladó srácokkal, akik bármikor kimennek veled ingyen is csajozni és közben tanítgatnak. Lehet, nem személyre szabottan kapsz tanácsokat egy önmagát "mesternek" mondó valakitől, de sok pénzt megspórolsz (és nem is a bulihelyek pöcegödrének számító siófoki sétányon kell mindezt megtenned részeg tizenhét éves csajok és betépett kancigányok között).

Előző válaszhoz: a PUA egy eszköz, nem arra tanít, hogy legyél egy beképzelt fake macsó f...sz, ha mélyebben érdekel a téma és tudsz angolul, ajánlom James Marshall vagy Owen Cook videóit. Nekik több közük van a PUÁ-hoz, mint a hazai pénzlehúzós "guruknak", akiknek az agyonmarketingelt "PUA" oldalaik ellepik a Google-t (és egy felületes utánajárással sajnos mindenki az ő anyagaikat találja meg elsőként, emiatt pillanatok alatt le is írják ezt az egész közösséget).

2017. aug. 23. 22:01
 33/39 anonim ***** válasza:

#32 meglepődnél, a "bulikirály" el tudja mondani akár részleteiben is a módszert, az egy dolog, hogy a csajok neveire nem emlékszik, de 5000 után ki törődik már ilyesmikkel. Sőt, még gyakorlati szemléltető példát is tud mutatni helyben ingyen és bérmentve, és nem fizetett statisztákkal...

Lehet én vagyok a hülye, de inkább egy ilyet kérdezek meg.

2017. aug. 23. 22:04
 34/39 anonim ***** válasza:
Kérdezgettem már ilyen srácokat, kb. ennyit tudtak érdemben mondani, hogy "légy magabiztos". Hát köszi! :D
2017. aug. 23. 22:09
 35/39 anonim ***** válasza:

Nem tudom.. Lehet, én vagyok túl amorális, de akinek mástól tanult módszer kell a csajozáshoz IS, annak tán nem kéne szaporodnia.. Milyen önálló életre és gondolkodásra fogja tanítani a gyerekét az ilyen?

2017. aug. 23. 22:10
 36/39 anonim ***** válasza:
Aki nem úgy születik, hogy csecsemőként már tud csajozni és másoktól kell valamilyen úton-módon megtanulnia az élete során (ahogyan minden mást is), az valóban inkább pusztuljon ki a génjeivel együtt. :D
2017. aug. 23. 22:30
 37/39 anonim ***** válasza:
Hát akinek annyi önismerete sincs, hogy felmérje, kinél lehet sikere, és mindezt hogyan érheti el, ehelyett elmegy egy tanfolyamra, az számomra nem valami életképes ember, ja.. bocsika. :/
2017. aug. 23. 22:32
 38/39 Diavolino44 ***** válasza:

Sejtettem, hogy ha Pua kerdes lesz, te is ide fogsz irni. ;)

Azota, tobb Marshall videot neztem, s megyek Vipassanara, az ev vegen. Kivancsi vagyok milyen lesz. Szerintem tenyleg szentsegelni fogom Jamest emiatt, de hat errol szol ez a jatek, a korlataink feszegetese.

Owent, csak mint mese szoktam hallgatni, nem vonom ketsegbe amiket mond, de en nem az porogos high energy guy vagyok, igy nekem ez a self-amusement staff elegge eroltett es izzadtsagszagu. Rsd-bol Max az akit nagyjabol batran ajanlok. A procastiantion videoja, megvaltoztatta az eletemet.

2017. aug. 24. 00:22
 39/39 anonim ***** válasza:
Megfogadtam, hogy nem írok többé, de nehéz megállni, amikor téves infókat/féligazságokat látok egy kérdés alatt. :P
2017. aug. 24. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!