Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs sikerem a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sikerem a jó nőknél annak ellenére hogy részt vettem a PUA táborban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok helyes de részt vettem ezen a pua táboron.

Nagyon jó volt kommunikációt fejlesztettünk, elmondták a csajozási módszereket, jó nőkkel kipróbálhattam ott a csajozást, tök nagy önbizalmat kaptam hogy az ottani csinos nők vevők voltak az ismerkedésre, összességében nagyon jó és hasznos volt, viszont most próbálok ismerkedni, már oda merek menni utcán is nőkhöz ami eddig ez elképzelhetetlen volt.

De ennek ellenére folyamatosan utasítanak vissza a nők most már tényleg nem értem mi a probléma ha dumát humort fejlesztettem

2017. aug. 23. 08:36
1 2 3 4
 21/39 Diavolino44 ***** válasza:

Ugy erzem beletenyereltem egy (jo) no lelkebe. ;)

Azert pua es pua kozott is oriasi kulonbseg van.

De ha barkiben van egy kis affinitas a dologra. Van itt rengeteg luzer, ajanld fel, hogy ingyen segitesz nekik, eleg par ember akit sikerre viszel, s egybol hired megy, mennyire jo oktato vagy. Egy atlagos oktato keres 5000ft orankent, a top oktatok 8-10-et. Egy tanulonak tok mindegy milyen elven kezdesz tanitani, egy a lenyeg mukodjon.

2017. aug. 23. 16:05
 22/39 anonim ***** válasza:

Nekem bejött ez a PUA táborozás dolog, bár mi nem fizetünk be egy Ft-ot sem :)

Haverokkal bújjuk a netet, hol lesz a következő, vettünk ilyen fehér, sárga és kék színű PUACAMP pólókat (4000Ft), majd mi is megjelenünk ezeken a bulikon, átlag 6 próbálkozásból van 1 ribizli fektetés. Isten tartsa meg a jó szokásotokat pua tanoncok :)

2017. aug. 23. 16:10
 23/39 anonim ***** válasza:

Diavolino!

Bocs, nem fogalmaztam érthetően. Arra írtam a hasonlatot, amit az a 30 éves hölgy írt, hogy megtanítja csajozni. A hasonlatom erre vonatkozott.

2017. aug. 23. 16:22
 24/39 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el hogy létezik a földön olyan ember aki még hisz a PUA-ban....

Én nekem is nehéz a csajozás, és amikor már nagyon kétségbe voltam esve én is utána néztem ennek a PUA-nak csak én alapos voltam, akármire nem adok ki pénzt, és én kérdeztem embereket erről 10 emberből 10 mondta hogy az egész csak egy nagy átverés. Egy azok a csajok akik ott voltak és kábíthattad őket, ők beépített emberek voltak főleg a táborban. Általában oda hívni szoktak lányokat vagy hatalmas kedvezményt kapnak, vagy teljes szállást, és ellátást ha cserébe engedik hogy ilyen PUA izék felszedjék őket. Régen erről sokat olvastam és megkérdeztem már lányokat hogy ő nekik mi a véleményük erről, és mondták hogy ők már annyira ismerik ezeket a módszereket hogy simán levágják ha egy pasi úgy megy oda hozzájuk hogy adja be a jó betanított dumákat már biztosra megtudják róla hogy PUA agymosást kapott és már szinte emberszámba sem veszik őket. Van egy dögös csaj munkatársam aki mondta hogy előbb adna esélyt egy félénk teszetoszának mint egy PUA módszerekkel csajozó fiúnak.

Téged öcsém nem hogy lehúztak de jól át is vertek ezzel, oké adott önbizalmat ennyi, de lett eredménye? Nem. Szerintem ha van eszed felejtsd el az ott tanult baromságokat, egyedül az önbizalmad maradjon meg és a bátorságod hogy leszólíts lányokat, de a többit felejtsd el.

2017. aug. 23. 17:27
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából eddig még csak hallomásból ismertem ezt a PUA-izét, most utánaolvastam. Öregem, és vannak, akik szerint az ilyen csökött agyú, fogalmazni nem tudó senkiházik kezében van a csajozás Kába-köve. B+, én sírok.
2017. aug. 23. 17:44
 26/39 Diavolino44 ***** válasza:

Waoh valaki normalis hangvetelbe szol hozza. En a hasonlatommal arra akartam celozni, hogy a ket nem kozul, a nok vannak ahhoz kozelebb, hogyan mukodik a csajozas. Mivel az az o erdekuk, hogy ertelmes partnerrel keruljenek ossze. Miert hazudnanak mit akarnak?

Az mas kerdes, hogy mivel a tarsadalom megbelyegzi azt a not aki fel meri vallani a szexualitasat, igy ha a teljes igazsagot mondanak el, akkor ok lennek a ribizlik. De a tobbi reszevel nincs baj.

2017. aug. 23. 19:34
 27/39 anonim ***** válasza:
Mert a PUA egy hatástalan szar kamu baromság. Arra találták ki, hogy a magányos fiúk elkeseredettségét forintosítani tudják, fizessen a sok balek a semmire. A "beetetés" szó mond valamit?
2017. aug. 23. 19:44
 28/39 Diavolino44 ***** válasza:
48%

Ha engem kerdeztel volna egy eve, akkor ugyanazon a velemenyen lettem volna, mint itt barki. Mert kb annyira ismertem a puat, mint a 25 valaszolo, hallomasbol, meg utanolvastam 2-3 oldaltnyit, aztan elkonyveltem, ez nem mukodik, s ugy ahogy van hulyeseg az egesz.

Egy podcastot hallgattam, abba volt 5 perc szentelve arra, hogy miert nem mukodik a pua s utana meg mi az a pua ami mukodik. Erre felkapta, a fejem, mert az meg sem fordult a fejemben, hogy pua es pua kozott van kulonbseg. Marpedig, van. A pua oktatas magyaroszagon szinte kivetel nelkul mystery methodra epul. En nem allitom, hogy nem mukodik, mert az jobb mint a semmi. Te is irtad, hogy az jo dolog, hogy onbizlama lett a sracnak, s le mer szolitani lanyokat. Kivancsi lennek, az itt levo valaszolok kozul, hanyan mernek odamenni, az utcan egy nohoz, akit meglatnak s vonzodnak hozza. Gyanitom senki. Igy meg az a pua tabor is hasznosabb volt mint a semmi. Egy dolog ki van pipalva. Most johet a kovetkezo lepes.

Rengeteg mindent kaptam a puatol, egyszer egy kerdes soran felsoroltam. Baratokat, csajokat, szexet, stilust, sztorikat, munkaetikat, spiritualitast, stb.

Nem koltottem egy forintot sem pua anyagra. Sajat magamra igen, pl jobb ruhak, nem pua konyvek, stb.

De az a pua stilus ami szerintem hasznos, az magyarul nem igazan hozzaferheto.

2017. aug. 23. 19:53
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Szóval önfejlesztést gyakoroltál, és azt hiszed, ez a pua. Huha...

2017. aug. 23. 20:18
 30/39 anonim ***** válasza:
Diavolino, arra gondolok, hogy azokat a dolgokat, amiket pénzért megtudhat egy átlag magányos srác az ilyen PUA haknizások során, bármelyik bulikirály helyimenőcsávó elmondja neked ugyanúgy, ha meghívod egy sörre...
2017. aug. 23. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!