Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs sikerem a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sikerem a jó nőknél annak ellenére hogy részt vettem a PUA táborban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok helyes de részt vettem ezen a pua táboron.

Nagyon jó volt kommunikációt fejlesztettünk, elmondták a csajozási módszereket, jó nőkkel kipróbálhattam ott a csajozást, tök nagy önbizalmat kaptam hogy az ottani csinos nők vevők voltak az ismerkedésre, összességében nagyon jó és hasznos volt, viszont most próbálok ismerkedni, már oda merek menni utcán is nőkhöz ami eddig ez elképzelhetetlen volt.

De ennek ellenére folyamatosan utasítanak vissza a nők most már tényleg nem értem mi a probléma ha dumát humort fejlesztettem

2017. aug. 23. 08:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%
Ne már.. :D Épp egy másik kérdésnél gobdolkodtam el azon,hogy vajon ki lehet akkora címeres ökör józsef, hogy kiadjon 100+ezer forintot egy pua táborra? Ez egy nagy csalás, semmi másra nem megy ki a játék minthogy kihasználják a szerencsétlen, elkeseredett férfiakat akik szeretnének barátnőt csak valamiért nem tudnak..azok a jó nők a táborban mind beépítettek voltak, az volt a feladatuk hogy ismerkedjenek veletek..
2017. aug. 23. 10:04
 12/39 anonim ***** válasza:
76%
Loooool. :DD
2017. aug. 23. 10:14
 13/39 anonim ***** válasza:
KAMU!
2017. aug. 23. 10:33
 14/39 anonim ***** válasza:
76%
Kedves 11. Ezek nem jó barátnőt akarnak, csak majmolni az ilyen Pumped Gabo féle idiótákat, hogy minél több jó nővel hetyeghessenek. Az már a hülyeség másik oldala, hogy képesek ezért pénzt kiadni. Ezzel csak az a baj, hogy egy betanult, erőltetett dolog lesz, ami inkább lesz a nők szemében röhejes, mint sikeres.
2017. aug. 23. 10:50
 15/39 anonim ***** válasza:
76%

Mert ez olyan mint ha azért járnál templomba mert azt hiszed h ettől jobb ember leszel.

Semmi köze a valósághoz.

2017. aug. 23. 11:32
 16/39 anonim ***** válasza:

Figyelj! Ha kifizeted nekem annak a felét amit a táborra költöttél, akkor megtanítalak csajozni. :D

30N

2017. aug. 23. 12:05
 17/39 anonim ***** válasza:

Ez komoly?

Megkaptàk a beruket ,persze h bejöttel nekik 😂

Ez az egesz egy nagy bronsàg ,puszta paraszt vakîtàs.

n25

2017. aug. 23. 12:22
 18/39 anonim ***** válasza:
74%

#16:

Az olyan lenne, mintha a kérdező vadászni akarna és a vadtól kérne segítséget az elejtéséhez.

2017. aug. 23. 12:47
 19/39 Diavolino44 ***** válasza:
0%

#18 nincs teljesen igazad, mert ebben az esetben pont, hogy a vad akarja, hogy elejtsek. Abbol van eleguk, hogy folyamatosan jonnek a bena vadaszok, s vagy neki kell a puska ele ugrania, vagy jatszania, hogy eltalaltak. Nana, hogy elvezne a vad es a vadasz is ha minden tokeletesen mukodne.

Az a baj, hogy sokszor lattam "amatoroket", "naturalokat" akik, szinten azt gondoltak, hogy majd ok jol tudjak ezt tanitani, aztan a tanacsok amiket adnak azok meg annyit sem ernek, mint az a pua tabor amiben a srac is volt. Az a baj, hogy mindenki a szintjen probal, meg tanitani. De akit tanitani kell, annak meg masok a problemai. A "menj oda s add onmagad" tanacsokkal kitorolheti a s..

2017. aug. 23. 13:38
 20/39 anonim ***** válasza:
35%
Azért, mert mi (jó) nők többnyire átlátunk azon a szánalmas vergődésen, ami nem a szívedből jön, és nem önmagadat adod, hanem a béna szerepeidet játszod.
2017. aug. 23. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!